Ares

6.1 / 10
30 min
Horror
Volg deze serie
Bekijk trailer
6.1 / 10
1seizoenen/8afleveringen/2020 - heden
NetwerkNetflix
Datum is onbekend.Eerstvolgende aflevering
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Te zien op
Netflix
Looptijd:30 min2020 - heden
Genres:Horror
Netwerk:Netflix
Ares is een Nederlandse horrorserie te zien bij Netflix. De serie ging in première op 17 januari 2020.

Ares draait om de vrienden Rosa en Jacob. In de achtdelige horrorserie worden de twee vrienden uitgenodigd om zich te voegen bij een geheim studentengenootschap. Dit genootschap is in het hart van Amsterdam gevestigd en de vrienden geven zich over aan een wereld met rijkdom en macht. Het blijkt dat het genootschap is gebouwd op een locatie waar demonische geheimen uit het Nederlandse verleden zich schuilhouden. Een plek waar leden een prijs betalen om bij de elite te mogen horen.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 8

Recensies (2)

Ares - Seizoen 1

6.5

Ares - Eerste aflevering

7.5

Nieuws (9)

De Nederlandse politieke thrillerserie Brussel van KPN, met Johanna ter Steege (De mannen van dokter Anne), is binnenkort te bekijken bij Videoland
do 23 juli
Michiel ten Horn (Ares) werkt aan een nieuwe horrorserie, genaamd Bokken. De serie gaat over de legende van de Bokkenrijders.
10 jun 2020
2
Niet alleen van bekende Nederlanders is het interessant om te weten naar welke series zij kijken. Het zijn juist vaak die onbekende Nederlanders waarvan je soms wilt weten waar zij naar kijken en waarom.
19 mrt 2020

Populaire reacties (15)

-
06 feb 2020
Wat een teleurstelling slecht acteer werk alsof de acteurs van een autocue voorlezen als dit de nieuwe nl’se acteurs / actrices zijn ziet het er echt heel slecht uit voor de nl’se film industrie
8
24 jan 2020
Inmiddels de hele serie gezien. Fijne duistere en mysterieuze sfeer. Ruim voldoende acteerwerk. Prachtige locaties en een goed verhaal. Geen pure horrorserie, maar wel veel horror elementen. En er is nog genoeg ruimte voor een tweede seizoen.
Enige dat ik wat irritant vond was de vrijwel constant aanwezige achtergrondmuzak. Verder prima serie!

Vergelijkbare series

Glitch
1 stem
Fenix
1 stem
Ad Vitam
1 stem