Ares

6.1 / 10
30 min
Horror
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Netflix lanceert trailer van Nederlandse horrorserie Ares

Ares is een horrorserie, die in januari zal verschijnen bij Netflix. Het is de eerste volledig Nederlandse Netflix Original.

Ares draait om de vrienden Rosa (Jade Olieberg) en Jacob (Tobias Kersloot). In de achtdelige horrorserie worden de twee vrienden uitgenodigd om zich te voegen bij een geheim studentengenootschap. Dit genootschap is in het hart van Amsterdam gevestigd en de vrienden geven zich over aan een wereld met rijkdom en macht. Het blijkt dat het genootschap is gebouwd op een locatie waar demonische geheimen uit het Nederlandse verleden zich schuilhouden. Een plek waar leden een prijs betalen om bij de elite te mogen horen.

De serie gaat in première op 17 januari 2020 bij Netflix. Ares is geregisseerd door Giancarlo Sanchez en Michiel ten Horn en is geschreven onder leiding van Michael Leendertse. Het is een productie van Pupkin. De opnamen zijn gedeeltelijk gemaakt in het Rijksmuseum. Er is nu een trailer verschenen.

Vorige aflevering
Episode 8
01x08
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_Karel
14 dec 2019 23:20 -
Trailer ziet er goed uit
Reageer

Laatste nieuws

Syfy brengt beeldmateriaal uit van Vagrant Queen, een nieuwe serie die in maart is te zien is bij het netwerk.
Vandaag, 10:00
Uitslag Serie van het Jaar, een podcast special, castingnieuws, nieuwe series en pilots; kortom er kwam weer veel nieuws uit in de week van 10 tot en met 16 februari.
Vandaag, 09:00
Actrice Lynn Cohen, vooral bekend om haar rol als Magda in de HBO-serie Sex and the City, is zaterdag overleden op 86-jarige leeftijd.
Gisteren, 16:00
Jimmy Kimmel, bekend als presentator van talkshows, werkt aan een nieuwe komedieserie voor ABC met de titel Adopted. Hij schrijft het concept en gaat tevens een pilot maken.
Gisteren, 15:00
Amazon Prime Video werkt aan een komedieserie op basis van de film A League of Their Own, de komedie uit de jaren negentig waarin Tom Hanks en Geena Davis de hoofdrollen speelden.
Gisteren, 14:00
Disney+ is bezig met het ontwikkelen van een serie gebaseerd op het Marvel-personage Hawkeye, met Jeremy Renner als hoofdrolspeler. Dat werd in april 2019 bekend.
Gisteren, 13:00