Vuurzee

7.7 / 10
45 min
Thriller
Volg deze serie
7.7 / 10
2seizoenen/24afleveringen/2005 - 2009 
NetwerkVARA
De serie is beëindigd
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:45 min20052009 (Beëindigd)
Genres:Thriller
Netwerk:VARA
Vuurzee is een Nederlandse psychologische thrillerserie van de zender Vara. De serie ging in première op 25 november 2005.

Vuurzee speelt zich af in de fictieve Noord-Hollandse badplaats Boedzand. Het is 28 april. De familie Aslan is druk bezig met de voorbereidingen van een groot feest in het Lido, het strandpaviljoen dat zij exploiteren. Vader Osman viert zijn 50e verjaardag. Tijdens het feest 's avonds glipt dochter Yasmin ertussenuit, het strand op met haar vriend Sander Looman. Na een tijdje komt Sander buiten adem binnenrennen met de mededeling dat Yasmin is verdwenen. Er wordt een grote zoekactie georganiseerd in de duinen, op het strand en op zee, onder leiding van de dorpspolitieman Marcel Clijsters. Hij had die middag een site ontdekt op het internet waarin Yasmin, zijn eigen dochter Merel en Sonja, de zus van Sander, te zien zijn in een pornofilmpje ... De verdwijning van Yasmin en de vraag waar ze is en wat er met haar is gebeurd, vormt de rode draad door de serie heen. Het dorp Boedzand staat compleet op z'n kop: allerlei mensen worden verdacht ermee te maken te hebben, relaties staan op het spel en de diepste geheimen van de personages komen vroeg of laat boven water. Wat is er met Yasmin gebeurd?
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 12
Seizoen 1
Seizoen 2
0 / 12
Seizoen 2

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie Vuurzee.

Populaire reacties (2)

avatar GeeEnzo
8
5 sep 2022
Seizoen 1, E1-E7: Tot nu toe spannend, verrassend, goed gespeeld.
(te zien op Videoland)
avatar anonymous
-
4 Mei 2011
Spannende Nederlandse serie !!

Vergelijkbare series

Penoza
3 stemmen
Homeland
3 stemmen
Overspel
3 stemmen
Hollands Hoop
3 stemmen
Vuurzee