Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

VARA-serie Vuurzee vanaf 7 juli bij Netflix

Vuurzee is een Nederlandse thrillerserie van de publieke omroep VARA. Het eerste seizoen was in 2005 te zien, gevolgd door een tweede seizoen in 2009.

Vanaf 7 juli biedt Netflix Vuurzee aan. De serie speelt zich af in de fictieve Noord-Hollandse badplaats Boedzand. De familie Aslan is druk bezig met de voorbereidingen van een groot feest in het Lido, het strandpaviljoen dat zij exploiteren. Vader Osman viert zijn 50e verjaardag. Tijdens het feest 's avonds glipt dochter Yasmin ertussenuit, het strand op met haar vriend Sander Looman.

Na een tijdje komt Sander buiten adem binnenrennen met de mededeling dat Yasmin is verdwenen. Er wordt een grote zoekactie georganiseerd in de duinen, op het strand en op zee, onder leiding van de dorpspolitieman Marcel Clijsters. Hij had die middag een site ontdekt op het internet waarin Yasmin, zijn eigen dochter Merel en Sonja, de zus van Sander, te zien zijn in een pornofilmpje ... De verdwijning van Yasmin en de vraag waar ze is en wat er met haar is gebeurd, vormt de rode draad door de serie. Het dorp Boedzand staat compleet op z'n kop: allerlei mensen worden verdacht ermee te maken te hebben, relaties staan op het spel en de diepste geheimen van de personages komen vroeg of laat boven water. Wat is er met Yasmin gebeurd?

Met Vuurzee op Netflix verschijnt één van de beste Nederlandse series bij de streamingdienst. Aan de serie werkte een sterke cast mee, met bekende namen als Sylvia Hoeks, Victoria Koblenko, Mark Rietman en Ali Cifteci. Het is sinds twee maanden bekend dat er door de NPO een deal is gesloten met Netflix, waardoor er Nederlandse series aan het aanbod toegevoegd zullen worden. Welke dat nog meer zijn zal de komende tijd duidelijk worden.

Video on youtube
Vorige aflevering
Groot nieuws
Groot nieuws
02x12
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_Mandy1966
19 jul 2018 23:57 -
Update: Vuurzee komt voorlopig nog niet op Netflix. Gisteren zouden de eerste twee seizoenen eigenlijk bij de streamingdienst verschijnen, maar blijkbaar is er in de afspraken toch iets niet helemaal goed gegaan. Op social media geeft Netflix nu namelijk aan dat Vuurzee voorlopig toch niet verschijnt. Over een specifieke releasedatum is nu dus niets bekend.
Reageer
Vuurzee