Trollhunters

8,0 / 10
23 min
Animatie
Volg deze serie
Bekijk trailer
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Reacties

avatar_Patriezja
9
21 jan 2018 15:58 -
Superleuke serie die lekker wegkijkt, veel humor heeft en mooi gemaakt is! Voor jong en oud
Reageer
avatar_anonymous
-
10 nov 2017 12:29 -
Fantastische animatieserie, animatie is echt super, veel humor en met toch wel topacteurs die de stemmen doen. Heb in een paar dagen tijd heel seizoen 1 gekeken en heb echt genoten (zsm naar huis om verder te kijken). Ben je animatieliefhebber? Check dan echt deze serie! Ik kan in ieder geval niet wachten op seizoen 2....
Reageer
avatar_Symfoton
9
04 mei 2017 08:23 - 04 mei 2017 08:24
Ben erg aan het genieten van Trollhunters... Met name de humor, vooral die van Toby (Tobias). Wat me opvalt zijn dat de (Amerikaanse) stemmen erg goed zijn. Het verhaal is niet overal heel sterk te noemen, maar het draait vooral om de actie, de genoemde humor en de strakke animatie. Ik denk wel dat 1 seizoen genoeg is. Uitmelken zou dodelijk zijn. Goed gedaan en laten we wel wezen, hoeveel series zijn er waar kinderen en volwassenen van kunnen genieten?
Reageer

Laatste reacties op afleveringen

Hieronder staan de laatste reacties bij de afleveringen. Omdat je niet bent ingelogd weten wij niet tot wat je hebt gezien. In verband met spoilers zijn de reacties hieronder vaag gemaakt.. Klik erop om de reactie te lezen.
Er zijn nog geen reacties geplaatst van de afleveringen die jij hebt gezien.