Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Netflix vernieuwt Trollhunters en Marvel's The Punisher en bestelt een reboot van She-Ra

Netflix heeft aangekondigd dat de superheldenserie Marvel's The Punisher een tweede seizoen krijgt en de animatieserie Trollhunters krijgt een allerlaatste derde seizoen. She-Ra: Princess of Power krijgt een reboot.

Het officiële eind van Trollhunters is in zicht. Netflix heeft bevestigd dat het derde seizoen van de animatieserie de allerlaatste zal worden. Het tweede seizoen van Trollhunters is vanaf 15 december te streamen op Netflix. Het derde seizoen zal in 2018 van start gaan.

Dit nieuws volgt op het nieuws dat de Tales of Arcadia trilogy, met spin-off serie 3 Below, in 2018 van start zal gaan. Dat wordt gevolgd door het allerlaatste seizoen van Trollhunters, met de conclusie in 2019 met de tweede spin-off serie Wizards in 2019.

Naast de vernieuwing van Trollhunters heeft Netflix heeft besloten de superheldenserie Marvel's The Punisher te vernieuwen met een tweede seizoen. Het eerste seizoen ging op 17 november in première bij Netflix en is met gemengde gevoelens ontvangen door de critici. Bij Rotten Tomatoes kreeg de serie 61 procent van de 100. Bij Metacritics kreeg de serie 54/100. Het is de bedoeling dat het tweede seizoen van de donkere Marvel-serie in 2019 te zien zal zijn bij de streamingdienst.


Netflix heeft een reboot besteld van de animatieserie She-Ra: Princess of Power, uit de jaren ‘80. Auteur en uitvoerend producent Noelle Stevenson maakt een moderne versie op de Girl Power icoon uit de jaren ‘80 voor een nieuwe generatie jonge fans.

De baanbrekende serie debuteerde oorspronkelijk in 1985 om te voldoen aan de overweldigende vraag naar een fantasyserie met een vrouwelijke hoofdrolspeler. Met de unieke stempel die Stevenson kan zetten aan het roer, staan fans voor een episch en actueel verhaal dat vrouwelijke vriendschap en empowerment viert, geleid door een krijgsprinses die op maat is gemaakt voor vandaag. De serie zal in 2018 wereldwijd in première gaan bij Netflix.

Vind je het jammer dat Trollhunters maar drie seizoenen krijgt? Wat denk je van het tweede seizoen van The Punisher? Ken jij She-Ra?
Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Het derde seizoen van de superheldenserie Titans (2018) krijgt een nieuwe politiecommissaris.
Vandaag, 15:00
Vijftien seizoenen lang waren de gebroeders Winchester een begrip bij The CW. Het vijftiende seizoen zal te zien zijn bij Amazon.
Vandaag, 14:00
Het gonsde al enige tijd van de geruchten, maar het nieuws was nog niet officieel bevestigd. Maar nu is het zeker Bridgerton krijgt een tweede seizoen.
Vandaag, 13:00
Het vijfde seizoen van de Starz fantasyserie is al te zien bij Ziggo, maar binnenkort ook op Netflix.
Vandaag, 12:00
Vrijdag is een mooie dag om te bekijken wat nou de populairste series waren op MijnSerie van afgelopen week. Mochten er namelijk voor jou interessante series tussen staan, kan je er dit weekend gelijk mee beginnen....
Vandaag, 11:03
Er zijn drie nieuwe castleden toegevoegd aan de cast van Succession, het derde seizoen van de Amerikaanse dramaserie zal binnen kort verschijnen.
Vandaag, 10:01