Timeless

7.6 / 10
43 min
Sciencefiction
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Meer nieuws over de laatste twee afleveringen van Timeless (2016)

De fans van de tijdloze NBC dramaserie kunnen december als belangrijke maand in hun agenda schrijven. De laatste twee afleveringen van Timeless (2016) zullen dan worden uitgezonden.

In een aantal tweets die afgelopen donderdag werden gedeeld op Twitter door de Timeless (2016) schrijvers werd duidelijk dat de productie in oktober van start zal gaan en dat de allerlaatste twee afleveringen in december te zien zullen zijn. Een exacte datum is nog niet bekend gemaakt.

Zoals in de tweets staat te lezen zal Lauren Greer het script voor de eerste laatste aflevering gaan schrijven en Arika Lisanne Mittman is verantwoordelijk voor het schrijfwerk voor de tweede laatste aflevering. John Showalter zal de beide afleveringen gaan regisseren.

De schrijvers schreven in hun tweet: “We kunnen niet wachten om al jullie #ClockBlockers mee te nemen op een ongelofelijke reis. We mogen deze twee afleveringen maken dankzij jullie.”

Zoals eerder aangekondigd was de serie de Magere Hein van gecancelde serie weer even te slim af. Ook is bekend dat de cast, inclusief Abigail Spencer, Matt Lanter, Malcolm Barrett, Goran Višnjić, Paterson Joseph, Sakina Jaffrey en Claudia Doumit zal terugkeren in de allerlaatste twee afleveringen.


Vorige aflevering
The Miracle of Christmas Part I/II
The Miracle of Christmas Part I/II
02x10
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Timeless