The Nine Lives of Chloe King

7.6 / 10
45 min
Sciencefiction
Volg deze serie
Bekijk trailer
7.6 / 10
1seizoenen/10afleveringen/2011 - 2011 
NetwerkFreeform
De serie is beëindigd
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Te zien op
Looptijd:45 min20112011 (Beëindigd)
Netwerk:Freeform
The Nine Lives of Chloe King is een Amerikaanse sciencefictionserie van de zender ABC Family. De serie ging in première op 14 juni 2011.

The Nine Lives of Chloe King volgt het leven van Chloe King. Chloe King kijkt uit naar haar verjaardag die ze gaat vieren met haar vrienden en haar alleenstaande moeder, net als elk ander jaar. Dit is totdat ze ontdekt dat ze andere krachten heeft en dat ze wordt achtervolgt door een mysterieuze figuur. Chloe leert al snel dat ze een afstampt van een oud ras dat al een millennia door menselijke moordenaars wordt opgejaagd. Misschien is Chloe hun enige hoop op overleving.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 10

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie The Nine Lives of Chloe King.

Nieuws (2)

Niet alleen van bekende Nederlanders is het interessant om te weten naar welke series zij kijken. Het zijn juist vaak die onbekende Nederlanders waarvan je soms wilt weten waar zij naar kijken en waarom. Wij hebben...
8 feb 2016
6
Vandaag las ik een exclusief nieuwsartikel op tvguide.com, en omdat het goed nieuws is, wil ik het graag delen met de MijnSerie fans. Helaas had The Nine Lives of Chloe King, over een tiener (Skylar Samuels) die...
11 sep 2013
7

Populaire reacties (3)

-
30 okt 2013
Sanne je hebt gelijk de serie had van mij ook langer mogen duren.
-
21 mrt 2012
De serie had maar een kort leven. Ik vond het ook niet de sterkste serie. Wel aardig, maar niet echt hoog niveau. De eerste 9 delen hebben een rustige opbouw van de karakters. Chloe heeft grote tiener problemen en dan ook nog het lot van een vreemd ras op je schouders. In het laatste deel lijkt het wel of de schrijvers er een abrupt einde aan hebben moeten maken. Er gebeurt met alle hoofdpersonen wel iets en het einde is zo open dat je eigenlijk niet eens van een einde kunt spreken. Toch jammer, het eindstuk had voor mij wel iets langer mogen duren. Maar meer dan 1 seizoen is niet nodig.

Vergelijkbare series