Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
The Nine Lives of Chloe King leeft weer

The Nine Lives of Chloe King leeft weer

Vandaag las ik een exclusief nieuwsartikel op tvguide.com, en omdat het goed nieuws is, wil ik het graag delen met de MijnSerie fans.

Helaas had The Nine Lives of Chloe King, over een tiener (Skylar Samuels) die afstamt van een oud ras katmensen, maar één leven te leven. Fans bleven door de cliffhanger met vele vragen achter en hoopten op een dag goed nieuws te krijgen over de Chloe King film waar veel geruchten over waren.

Dit is niet dat nieuws, maar het is wel iets waarmee we blij kunnen zijn. TV Guide Magazine heeft exclusief te horen gekregen dat het gehele script van het niet gefilmde Nine Lives of Chloe King: Salvation online wordt vrijgegeven op vrijdag 13 september op alloyentertainment.com. Alloy is de entertainment groep die ook de Young Adults van Liz Braswell, waarop de serie gebaseerd was, heeft gepubliceerd, alsook de boeken van The Vampire Diaries, Pretty Little Liars, The Secret Circle en The Lying Game.

Wij houden van het idee om op deze manier het script publiekelijk te maken. Het script, geschreven door uitvoerend producent Dan Berendsen (Baby Daddy) en Ron McGee, zal zeker sluiting bieden voor iedereen die de afgelopen twee jaar nog met vragen rondliep. Is Brian (Grey Damon, Twisted) echt overleden aan Chloe's kus? Zou onze heldin uiteindelijk verliefd worden op Mai Alek (Benjamin Stone)? Is er een kans dat Jasmine (Alyssa Diaz) en haar Mai moeder Zane's inval overleven? Deze vrijdag weet je het.

Bron: tvguide.com
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (7)

dottie
12 september 2013, 19:06
super
1
kim_less
13 september 2013, 09:19
Geweldig
1
anonymous
13 september 2013, 22:39
Net gelezen! Helemaal top en alle cliffhangers zijn opgehelderd! Superjammer dat ze niet nog een extra paar afleveringen hadden kunnen maken om dit script te verwerken, had het graag gezien!
0
JessicaD
13 september 2013, 22:54
Ik ga hem nu even lezen ^^. Klik hier voor het script.
0
JessicaD
13 september 2013, 22:55
ah ik zie dat html linkjes niet werken hier :p. Copy paste deze link voor het script: http://alloyentertainment.com/news/the-nine-lives-of-chloe-king-movie-script-exclusive-913131/
1
anonymous
14 september 2013, 21:17
pff dat is best een lang bestand, serie staat ook niet goed meer in mijn gehoeugen om het zo te begrijpen,, sla hem maar over:P
0
anonymous
14 september 2013, 21:18
Test (sorry kreeg een foutmelding daarstraks bij het plaatsen van een bericht dus even kijken of die weer komt ;) )
1
Log in om een reactie achter te laten