The Mentalist

8.1 / 10
44 min
Misdaad
Volg deze serie
Bekijk trailer
7seizoenen/151afleveringen/2008 - 2015 
NetwerkCBS
De serie is beëindigd
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Te zien op
Looptijd:44 min20082015 (Beëindigd)
Genres:Misdaad
Netwerk:CBS
The Mentalist is een Amerikaanse misdaadserie van de zender CBS. De serie ging in première op 23 september 2008.

De reeks gaat over Patrick Jane (Simon Baker), die het California Bureau of Investigation (CBI) adviseert. Jane heeft een opmerkelijk gave om serieuze misdaden op te lossen door zijn messcherpe observatievaardigheden te gebruiken. Ondanks dat Patrick het volgen van de protocollen aan zijn laars lapt en zijn gebrek aan grenzen, wordt hij gewaardeerd door zijn collega's.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 23
Seizoen 2
0 / 23
Seizoen 3
0 / 24
Seizoen 4
0 / 24
Seizoen 5
0 / 22
Seizoen 6
0 / 22
Seizoen 7
0 / 13

Recensies (9)

The Mentalist - Seizoen 6 (DVD)

6.5

The Mentalist - Seizoen 7 (DVD)

7

Nieuws (93)

Niet alleen van bekende Nederlanders is het interessant om te weten naar welke series zij kijken. Het zijn juist vaak die onbekende Nederlanders waarvan je soms wilt weten waar zij naar kijken en waarom. Wij hebben...
11 jan 2018
Vlaamse televisiekijkers die in het bezit zijn van een Play More-abonnement kunnen al beginnen met uitkijken naar de nacht van zondag op maandag, want dan kunnen ze samen met de Amerikaanse tv-kijkers rechtstreeks...
16 mei 2017
1
Het najaarsseizoen mag dan in volle gang zijn, toch blijven de zenders nieuwe jaargangen uitspuwen van zowel nieuwe als oude series. Ook realityreeksen worden steeds meer en meer in de verf gezet en vormen belangrijke...
1 nov 2016

Populaire reacties (8)

-
29 sep 2015
ik ben deze serie TE LAAT GAAN volgen . Gewoon omdat ik een ander leven had .. ( gewooon andere dingen kijken op tv .. ) MAAR TOEN IK HET EENMAAL GEVONDEN HAD .. ZIT ELKE DAG OP TWITTER EN FACE BOOK .. met fans van over de HELE WERELD . Deze serie heeft mensen over de hele wereld gelukkig gemaakt . VRIENDEN GROEPEN ZIJN ONTSTAAN .. FAN ONTMOETINGEN .. WERELD WIJD... ZELF HEB IK 3 DUITSE EN 2 FRANSE VRIENDEN ONTMOET .. De volgende ontmoeting moet ergens volgend jaar worden met mn Franse en 2 Amerikaanse vrienden ( waaronder Tangie Ambrose , wel bekend als Samanta /Sam ( Sam en Pete van de Kermis familie )
Andere Fans hebben aangegeven elkaar te gaan ontmoeten ..
De Fanclub BESTAAT EEN HALFJAAR NA DE "LAATSTE" ( dat weet je NOOIT in America .. woorden van Robin Tunney op de twitter fanclub ) ng steeds ..
Deze twitte fanclub heeft mijn leven compleet veranderd .. Of ik een fanaat ben ?? WAT DE MENTALIST BETREFT ... ZEKER ..
8.9
03 apr 2017
Patrick Jane, the man of my dreams ????

Vergelijkbare series

Castle
21 stemmen
House M.D.
11 stemmen
Suits
6 stemmen
Elementary
5 stemmen
Scorpion
5 stemmen
Fringe
4 stemmen