The Last Ship

8,0 / 10
40 min
Actie
Volg deze serie
Bekijk trailer
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Nieuwsoverzicht

Ook in de week van 16 tot en met 22 november hebben we het nieuws voor je verzameld. Lees hieronder welk nieuws je wellicht gemist zou kunnen hebben uit week 47.
maandag, 09:00
Ook in de week van 9 tot en met 15 november hebben we het nieuws voor je verzameld. Lees hieronder welk nieuws je wellicht gemist zou kunnen hebben uit week 46.
ma 16 november
Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op de complete serie van The Last Ship. We geven twee dvd-boxen. Doe mee en maak kans op deze serie!
wo 11 november
3
Animal Kingdom acteur Scott Speedman zal zich in het derde seizoen bij de cast van de Amerikaanse thrillerserie You voegen.
vr 23 oktober
Voor het derde seizoen van You voegen een NCIS: New Orleans-actrice en een The Last Ship-acteur zich bij de cast van de Amerikaanse dramaserie.
ma 19 oktober
Het is inmiddels een bekend beeld, supermarktschappen, straten en pleinen leeg. Mensen werken thuis of werken niet. Maar hoe je tijd te vullen? Wij hebben een top 5 gemaakt met series die je kunt gaan kijken in deze vreemde tijden.
19 mrt 2020
5
Er zijn veel films over een pandemie of het einde van de wereld, maar ook zijn er series over deze wereld bedreigende gebeurtenissen. Maar wat als het in het echt dichterbij komt?
12 mrt 2020
7
MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag houden we je op de hoogte van alle* series die in Nederland en België uitkomen de komende week.
4 nov 2019
In april hebben we een lijst uitgebracht met de series van USA Network, Showtime en TNT. We hebben nu een update gemaakt van de USA Network, Showtime en TNT-series.
12 aug 2019
2
Samen met Spectrum Originals heeft Paramount Network een order afgerond voor de nieuwe serie Paradise Lost. Ook de cast is bekend gemaakt.
12 jun 2019
USA Network, Showtime, TNT en BBC America hebben een lijst met series die al vernieuwd of gecanceld/beëindigd zijn. Wij hebben ze op een rijtje gezet, samen met series die nog van start of in première zullen gaan.
30 apr 2019
3
MacGyver (2016) is een Amerikaanse avonturenserie van de zender CBS. Momenteel is het derde seizoen bezig.
18 apr 2019