The Last Ship

8,0 / 10
40 min
Actie
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
0
1
Bekijk stemmen

Startdatum voor allerlaatste seizoen the Last Ship

Het vijfde seizoen zal de allerlaatste gaan worden voor The Last Ship. TNT heeft eindelijk een datum aangekondigd voor het laatste seizoen van het laatste schip.

De stoere mannen en vrouwen van the Last Ship hadden maar één taak: een geneesmiddel vinden voor het virus. Daarmee konden ze de wereld redden van de ondergang. Maar die taak bleek iets moeilijker te zijn dan gedacht. De bemanning van de Nathan James, het laatste schip die de wereld moet redden, liep tegen veel meer aan dan alleen een dodelijk virus.


Op 22 juni 2014 ging de actieserie, gebaseerd op de roman van William Brinkley, in première bij TNT. En de zomerserie van Michael Bay komt dan als alles volgens plan verloopt ergens in november aan zijn einde. De eerste vier seizoenen zijn te streamen bij Hulu en op zondag 9 september 2018 zal het laatste seizoen van The Last Ship van start gaan bij TNT.
Vorige aflevering
Commitment
Commitment
05x10
Leuk?
0
1
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Naast Diego Luna, die terugkeert in zijn rol, zal Adria Arjona (Emerald City) een van de hoofdrollen vervullen. Onder andere Denise Gough speelt ook een rol in de serie.
Vandaag, 12:00
FX heeft de nieuwe premièredatum voor het vierde seizoen van de Amerikaanse anthologieserie Fargo bekend gemaakt, het seizoen verschijnt eind september.
Vandaag, 10:00
Ferry zint op wraak en Bob gaat undercover bij een bende wapenhandelaars. Het tweede seizoen van Undercover gaat in september van start bij Netflix.
Gisteren, 13:00
Ook in de week van 3 tot en met 9 augustus hebben we het nieuws voor je verzameld. Lees hieronder welk nieuws je wellicht gemist zou kunnen hebben uit week 32.
Gisteren, 09:00
Hulu heeft aangekondigd dat er een hoofdrolspeelster is gecast voor de nieuwe dramaserie The Girl from Plainville.
zondag, 14:00
HBO Max heeft een premièredatum aangekondigd voor de langverwachte sciencefictionserie Raised by Wolves (2020).
zondag, 13:00
2