Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Populairste series afgelopen week (39)

Vrijdag is een mooie dag om te bekijken wat nou de populairste series waren op MijnSerie van afgelopen week. Mochten er namelijk voor jou interessante series tussen staan, kan je er dit weekend gelijk mee beginnen. Dus daar gaan we.

Op nummer 1 staat Penoza

Er hebben 571 leden aangegeven dat ze afleveringen hebben gezien van Penoza. Momenteel wordt het vijfde seizoen uitgezonden.


Op de tweede plek staat Suits

Er hebben 448 leden aangegeven dat ze afleveringen hebben gezien van Suits. Er is geen aflevering uitgezonden afgelopen week. De datum voor de volgende aflevering is nog niet bekend.


De derde plek is voor Teen Wolf

Er hebben 415 leden aangegeven dat ze afleveringen hebben gezien van Teen Wolf. Momenteel wordt het zesde seizoen uitgezonden.


Op plek vier staat Narcos

Er hebben 351 leden aangegeven dat ze afleveringen hebben gezien van Narcos. Er is geen aflevering uitgezonden afgelopen week. De datum voor de volgende aflevering is nog niet bekend.


En op de vijfde plek staat The Last Ship

Er hebben 345 leden aangegeven dat ze afleveringen hebben gezien van The Last Ship. Momenteel wordt het vierde seizoen uitgezonden.


Wist je dat je als je over een Premium account beschikt, je altijd deze informatie in kan zien. Ook is het mogelijk om per genre dit te bekijken. Dus waar wacht je nog op? Natuurlijk kan je het eerst een maandje proberen. Gratis en je zit nergens aan vast!
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Het tweede seizoen van Why Women Kill zal vanaf eind juni te bekijken zijn bij Videoland.
Gisteren, 16:00
Het vierde seizoen van Black Lightning zal binnenkort te bekijken zijn bij Netflix. Het is ook het laatste seizoen van de Amerikaanse superheldenserie.
Gisteren, 15:00
Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op de miniserie The Sister. We geven twee codes weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
Gisteren, 14:00
NBC heeft vijf nieuwe castleden bekend gemaakt voor Hungry bekend gemaakt. Demi Lovato vervult de hoofdrol.
Gisteren, 13:00
Het tweede seizoen van de Amerikaanse dramaserie The Morning Show gaat in september van start bij Apple TV+. Er is ook een korte teaser uitgebracht.
Gisteren, 12:00
Na drie seizoenen komt er een einde aan Manifest, daarmee verschijnt er geen vierde seizoen van de Amerikaanse fantasyserie.
Gisteren, 11:00
5