Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Nog een laatste trailer voor The Last Ship

TNT’s The Last Ship zal vanaf september voor de laatste keer uitvaren. Er is een trailer vrijgegeven en een officiële omschrijving uitgebracht.

Op zondag 9 september om 21.00 uur zal het allerlaatste seizoen van de zomerserie The Last Ship van start gaan bij TNT. En het belooft veel actie met het lot van de wereld aan een zijden draadje. ‘Zijn laatste gevecht en onze laatste hoop.’

Video on youtube


Dit seizoen is de wereld eindelijk herstellende van het dodelijke virus dat de bevolking heeft verwoest, maar er is nog steeds wereldwijde politieke onrust. Tom Chandler (Eric Dane) is met pensioen en zijn voormalige bemanning is verspreid, velen zijn gestegen in rang binnen de marine. Sasha Cooper (Bridget Regan), luitenant Danny Green (Travis Van Winkle), SBS WO-N Wolf Taylor (Bren Foster) en sergeant Azima Kandie (Jodie Turner Smith) zijn op een geheime missie in Panama. Wanneer ze ten onrechte de schuld krijgen van een aanval op de Panamese president, zijn de gevolgen voor de Verenigde Staten verschrikkelijk. De Nathan James moet vechten om een invasie, door Latijns-Amerika en de volgende wereldoorlog, te voorkomen. "
Vorige aflevering
Commitment
Commitment
05x10
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_anonymous
01 okt 2018 15:55 -
Jammer dit blijft voor mij een topper
Reageer
The Last Ship