The Last Ship

8,0 / 10
40 min
Actie
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
0
1
Bekijk stemmen

Vijfde seizoen laatste voor actieserie The Last Ship

The Last Ship is een Amerikaanse actieserie van de zender TNT. De serie is daar te zien sinds 2014. Het vierde seizoen was eind 2017 te volgen.

Er is nog geen premièredatum voor seizoen vijf, maar dat gaat TNT binnenkort bekend maken. En goed nieuws voor de fans: seizoen vijf eindigt niet in een cliffhanger.

The Last Ship gaat over de mannen en vrouwen van een marine destroyer die, na een globale catastrofe die de wereldbevolking decimeert, gedwongen geconfronteerd worden met de realiteit van hun nieuwe bestaan in een wereld waar zij tot de weinige overlevenden behoren. De serie is gebaseerd op een roman van William Brinkley.Het komende vijfde seizoen van The Last Ship zal het laatste zijn. TNT-baas Kevin Reilly heeft dat bevestigd na een presentatie van TNT op woensdag. Geruchten over een mogelijk vervolg zijn daarmee uit de wereld. De kijkcijfers van de serie zijn langzaam gedaald, in het vierde seizoen met ruim 10 procent. Toch behoort The Last Ship nog tot de best bekeken series van TNT, na Major Crimes en The Librarians (2014).

Acteur Travis Van Winkle (Danny Green) wist recent al op Instagram te melden dat het vijfde seizoen het laatste zou gaan worden.
Vorige aflevering
Commitment
05x10
Leuk?
0
1
Bekijk stemmen

Reacties (2)

avatar_Rob7b
17 mei 2018 07:43 -
Dat hadden ze niet moeten doen. Ze hadden na seizoen 2 het bijltje erbij neer moeten gooien. Seizoen 4 vond ik werkelijk bar en bar slecht. Zal dus echt niet naar seizoen 5 kijken.
Reageer
avatar_Leonietje
18 mei 2018 17:21 -
Ik wel, en ben blij dat het geen cliffhanger is :-)
Reageer

Laatste nieuws

Borgen is een Deense politieke dramaserie van de zender DR1. Er zijn drie seizoenen verschenen tussen 2010 en 2013. Ieder seizoen bestaat uit tien afleveringen.
Vandaag, 09:00
John Karlen, de bekende Dark Shadows-acteur, is overleden aan hartfalen in een ziekenhuis in Burbank, Californië. Hij was 86 jaar.
Gisteren, 14:00
Doctor Who is een Britse sciencefictionserie van de zender BBC One en BBC America. Momenteel wordt het twaalfde seizoen uitgezonden door de BBC.
Gisteren, 13:00
61st Street is een Amerikaanse juridische dramaserie van AMC. De serie zal in 2021 van start gaan.
Gisteren, 12:00
Vrijdag is een mooie dag om te bekijken wat nou de populairste series waren op MijnSerie van afgelopen week. Mochten er namelijk voor jou interessante series tussen staan, kan je er dit weekend gelijk mee beginnen....
Gisteren, 11:03
Fenix is een Nederlandse misdaadserie die in maart 2018 werd gelanceerd door KPN Presenteert.
Gisteren, 10:00