The Last Ship

8,0 / 10
40 min
Actie
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
0
1
Bekijk stemmen

Vijfde seizoen laatste voor actieserie The Last Ship

The Last Ship is een Amerikaanse actieserie van de zender TNT. De serie is daar te zien sinds 2014. Het vierde seizoen was eind 2017 te volgen.

Er is nog geen premièredatum voor seizoen vijf, maar dat gaat TNT binnenkort bekend maken. En goed nieuws voor de fans: seizoen vijf eindigt niet in een cliffhanger.

The Last Ship gaat over de mannen en vrouwen van een marine destroyer die, na een globale catastrofe die de wereldbevolking decimeert, gedwongen geconfronteerd worden met de realiteit van hun nieuwe bestaan in een wereld waar zij tot de weinige overlevenden behoren. De serie is gebaseerd op een roman van William Brinkley.Het komende vijfde seizoen van The Last Ship zal het laatste zijn. TNT-baas Kevin Reilly heeft dat bevestigd na een presentatie van TNT op woensdag. Geruchten over een mogelijk vervolg zijn daarmee uit de wereld. De kijkcijfers van de serie zijn langzaam gedaald, in het vierde seizoen met ruim 10 procent. Toch behoort The Last Ship nog tot de best bekeken series van TNT, na Major Crimes en The Librarians (2014).

Acteur Travis Van Winkle (Danny Green) wist recent al op Instagram te melden dat het vijfde seizoen het laatste zou gaan worden.
Vorige aflevering
Commitment
Commitment
05x10
Leuk?
0
1
Bekijk stemmen

Reacties (2)

avatar_Rob7b
17 mei 2018 07:43 -
Dat hadden ze niet moeten doen. Ze hadden na seizoen 2 het bijltje erbij neer moeten gooien. Seizoen 4 vond ik werkelijk bar en bar slecht. Zal dus echt niet naar seizoen 5 kijken.
Reageer
avatar_Leonietje
18 mei 2018 17:21 -
Ik wel, en ben blij dat het geen cliffhanger is :-)
Reageer

Laatste nieuws

Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op een Whatsappspel. We geven er twee weg. Doe mee en maak kans op deze leuke online games!
Vandaag, 15:00
Acteur Idris Elba sprak zich eerder al uit over een film over de Britse detectiveserie Luther, nu hint hij weer naar een mogelijke film.
Vandaag, 13:00
1
Netflix Nederland & België heeft via een trailer de nieuwe lanceerdatum van de interactive special van Unbreakable Kimmy Schmidt bekend gemaakt.
Vandaag, 12:00
Vrijdag is een mooie dag om te bekijken wat nou de populairste series waren op MijnSerie van afgelopen week. Mochten er namelijk voor jou interessante series tussen staan, kan je er dit weekend gelijk mee beginnen....
Vandaag, 11:03
Alle seizoenen van de Amerikaanse misdaadserie Dexter zijn nu exclusief te bekijken op Amazon Prime Video.
Vandaag, 10:00
2
Netflix heeft toch een zesde seizoen van The Crown aangekondigd, het aankomende vijfde seizoen zou eigenlijk de laatste zijn geweest.
Vandaag, 09:00