The Young Pope

7.7 / 10
54 min
Drama
Volg deze serie
Bekijk trailer
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Nieuwsoverzicht

The New Pope is de opvolger van The Young Pope en werd wederom geschreven en geregisseerd door Paolo Sorrentino.
27 mrt 2020
2
Het is inmiddels een bekend beeld, supermarktschappen, straten en pleinen leeg. Mensen werken thuis of werken niet. Maar hoe je tijd te vullen? Wij hebben een top 5 gemaakt met series die je kunt gaan kijken in deze vreemde tijden.
3 apr 2020
4
Een beetje vroeger dan je van ons gewend bent, maar hier is de nieuwe podcast van maart. Met uiteraard weer de serie van de maand, nieuws en wvttk.
21 mrt 2020
4
MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag houden we je op de hoogte van alle* series die in Nederland en België uitkomen de komende week.
20 jan 2020
Doctor Who, Flikken Maastricht, Zie mij graag, Criminal Minds, Wie is de Mol? Deze en veel meer series die in januari beginnen of hun première gaan beleven.
30 dec 2019
Je hebt er weer een maand op moeten wachten maar we zijn terug met een kakelverse MijnSerie Podcast! Met onder andere De 12 van Schouwendam, de opvolger van de 12 van Oldenheim.
30 nov 2019
2
The New Pope heet John Paul III, hij volgt Pius XIII op die we zagen in The Young Pope. HBO heeft eindelijk een premièredatum gegeven voor de negendelige nieuwe serie.
27 nov 2019
1
The New Pope is een Italiaanse miniserie van HBO. De serie telt negen afleveringen en gaat in januari 2020 in première.
4 nov 2019
Na Chernobyl gaan HBO en Sky op voor de gelimiteerde serie The Third Day met Jude Law in de hoofdrol.
13 jun 2019
Paolo Sorrentino maakt het vervolg op The Young Pope: The New Pope. Daarin verwelkomt hij een rockster en een actrice van wereldfaam.
21 mei 2019
Over welke rol Mark Ivanir gaat spelen wordt erg geheimzinnig gedaan, maar hij zal een terugkerende rol krijgen in de nieuwe serie The New Pope.
8 jan 2019
Mocht je niets gepland hebben dit weekend kun je altijd nog op je favorieten zitmeubel plaatsnemen, drinken en hapjes, en kijken maar. We hebben enkele series voor je op een rijtje gezet die je dit weekend kunt gaan zien.
1 dec 2018
4