Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Showtime, seizoen 2 - aflevering 6

"It's Showtime everybody. Showtime"

Feud: Bette & Joan

In Feud kun je zien wat er gebeurt met twee actrices die samen gaan spelen in een film, What Ever Happend to Baby Jane? uit 1962, en vervolgens gaat alles en iedereen zich ermee bemoeien. Alleen voor het verkoop van kaartjes. Want twee vriendinnen verkoopt niet, twee kemphanen wel.

Bette Davis en Joan Crawford waren iconen in hun tijd. Helaas speelde de tijd en de algehele tendens van Hollywood, die nu misschien iets minder is maar niet veel, hen parten. Ouder wordende actrices waren in hun tijd al snel afgedaan. En je dan met man en macht vast willen houden aan je Oscars, roem en schoonheid, wordt heel lastig.

Vooral als iedereen zich er tegen aan gaat bemoeien. Bette (Sarandon) en Joan (Lange) hebben hun vete uitgevochten achter en op het toneel terwijl ze vriendinnen hadden kunnen zijn. Of ze daardoor uiteindelijk een betere film hebben gemaakt, vertelt het verhaal niet. De serie Feud neemt ons mee in een verhaal van twee Oscarwinnaars die meer verdienden aan het einde van hun prachtige carrière.

Feud is de moeite waard om gezien te worden. De hoofdrolspeelsters zijn het waard om naar gekeken te worden, alle vier. Ik denk dat Sarandon en Lange een prijs verdienen voor hun meer dan uitstekende acteerwerk. Het was geloofwaardig en nergens werden Bette & Joan beschuldigd of gekleineerd. Ga ook eens de film, What Ever Happend to Baby Jane? bekijken. Die is net als Feud de moeite van het bekijken waard.

Dit was de radiocolumn, wat Peter en ik nog meer hebben besproken tijdens Ochtend Oostrom hoor je hieronder.Wil je graag alle muziek beluisteren die wij hebben en gaan draaien in Showtime? Klik hier voor de lijst die Peter elke week zal aanvullen.

Showtime heeft nu ook een eigen Facebook pagina; kijk op de pagina Showtime! Voor èn door TV serie fans

De plaat van de week is Ultravox - Vienna

Tot volgende week en met vriendelijke radiogroet

Mandy


Peter en Mandy

©Nimuë Gelling
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_renzoroy
20 mei 2017 17:36 -
Nou ik vond joan crawford toch wel de arrogante bitch van de serie.
Reageer

Laatste nieuws

Onder andere Michael Learned (The Waltons) voegt zich bij de cast van Monster: The Jeffrey Dahmer Story. De serie draait om Amerika's meest beruchte moordenaar.
Vandaag, 12:00
Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het eerste seizoen van Hierro. We geven twee codes weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
Gisteren, 14:00
Ordinary Joe heeft een seriebestelling ontvangen van NBC. De serie was afkomstig van Russel Friend (House M.D.) en Garrett Lerner (House M.D.).
Gisteren, 13:00
Na de drie films van To All the Boys komt er mogelijk ook een serie die gebaseerd is op de Netflix film hit. De nog naamloze spin-off volgt het personages Kitty.
Gisteren, 12:00
Vrijdag is een mooie dag om te bekijken wat nou de populairste series waren op MijnSerie van afgelopen week. Mochten er namelijk voor jou interessante series tussen staan, kan je er dit weekend gelijk mee beginnen....
vrijdag, 11:03
CBS heeft de komedieserie Ghosts met Rose McIver (iZombie) besteld. Daarnaast is er casting nieuws voor de komedie pilot The Three Of Us.
vrijdag, 09:02
1