Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.

Showtime, Jubileumuitzending

"It's Showtime everybody. Showtime"

Deze week bestaat Showtime één jaar. Daarom deze week geen column, maar vijf platen die het net niet zijn geworden. Hieronder de serie en welke platen daarbij horen in willekeurige volgorde.

- Lucifer,
Op 23 april 2016 ging de column over Lucifer van FOX. De week daarvoor draaide we Bob Dylan - Knokin' on Heaven’s Door. Uiteraard verkozen we die boven Tom Jones – It’s Not Unusual. In de serie Lucifer staat muziek toch wel hoog in het vaandel van de makers, daar de keuze heel groot was. Maar bij deze alsnog Tom Jones.

- The Americans
Op 14 mei 2016 de column over de FX spionnen-dramaserie The Americans. Aangezien deze serie zich in de jaren '80 afspeelt was de keuze qua nummers enorm. Op 7 mei draaiden we Roberta Flack. Maar nu kunnen we als nog Yazoo draaien met Don’t Go. Voor diegene die niet uit de jaren 80 komen. Yazoo was het begin van de lange carrière van Alison Moyet.

- Stranger Things
29 oktober 2016, Peter en ik waren het er direct over eens dat The Clash met Should I Stay or Should I Go bij de Netflix-serie Stranger Things hoorde. Maar er waren meer nummers die in aanmerking konden komen. The Bangles, Brotherhood of Man, Jefferson Airplane, Foreigner, Peter Gabriel en Bing Cosby. Maar nu draaien we Toto – Africa.

- The Young Pope
In december 2016 kwam The Young Pope voorbij, waarbij we hebben gekozen voor Lisa’s - Halleluja. Maar dat was niet makkelijk want Opus met Live is Life stond hele lange tijd op nummer 1. Gelukkig krijgt deze briljante serie een tweede seizoen en ook in Showtime een tweede kans voor Opus.

- The Vampire Diaries
Nog niet zo lang geleden bespraken we in de column The Vampire Diaries. Hier wilde ik eigenlijk Birdy laten horen, maar het enorm foute nummer van Spin Doctors vond ik meer passen bij het allerlaatste seizoen. Birdy was veelvuldig te horen bij The Vampire Diaries vandaar nu alsnog Birdy met Skinny Love.

Hieronder kun je de jubileumuitzending van Peter en Mandy Ochtend Oostrom beluisteren.




Wil je graag alle muziek beluisteren die wij hebben en gaan draaien in Showtime? Klik hier voor de lijst die Peter elke week zal aanvullen.

De plaat van de week is er niet, verleden week hebben wij Frank Sinatra met My Way gedraaid, welke serie daarbij hoort hoor je volgende week in de eerste aflevering van het tweede seizoen van Showtime.

Tot volgende week en met vriendelijke radiogroet,

Mandy


Peter en Mandy

©Nimuë Gelling
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten