The Stranger (2020)

7.8 / 10
43 min
Misdaad
Volg deze serie
Bekijk trailer
7.8 / 10
1seizoenen/8afleveringen/2020 - 2020 
NetwerkNetflix
De serie is beëindigd
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Te zien op
Looptijd:43 min20202020 (Beëindigd)
Genres:Misdaad
Netwerk:Netflix
The Stranger (2020) is een Britse misdaadserie te zien bij Netflix. De serie ging in première op 30 januari 2020.

Gebaseerd op Harlan Coben's boek met dezelfde naam. De serie volgt Adam Price die schijnbaar een perfect leven leidt - twee geweldige zoons, een rotsvast huwelijk - tot een vreemde hem in een bar benadert en een schokkend geheim over de vrouw van Price, Corinne, onthult.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 8

Recensies (2)

The Stranger (2020) - Seizoen 1

8

The Stranger (2020) - Eerste aflevering

9

Nieuws (1)

Een nieuwe MijnSerie podcast, een nieuwe column van onze nieuwste columnist en heel veel nieuws in het weekoverzicht van 20 tot en met 26 januari.
27 jan 2020

Populaire reacties (6)

9
01 feb 2020
Een serie die je beslist moet kijken! Geweldig.
6
06 feb 2020
Ik wil hier niet geforceerd recalcitrant lopen doen, maar persoonlijk begrijp ik het enthousiasme rondom deze serie niet zo. Ja, op het eerste gezicht lijken de verhalen van Harlan Coben een ingenieuze puzzel - wat ze misschien ook wel zijn - maar als je er wat langer bij stilstaat is de som der delen eigenlijk volslagen belachelijk. Iedereen in zijn series heeft een krankzinnig geheim - dit was in The Five en Safe namelijk ook al het geval - en al die verschillende verhaallijnen haken 'toevallig' ook nog eens naadloos in elkaar. Het maakt het geheel nogal onwaarschijnlijk en daarmee - voor mij - ook compleet ongeloofwaardig. Ik heb nooit bij Coben thuis op de wc gezeten, maar ik durf met aan zekerheid grenzende waarschijnlijkheid te zeggen dat daar geen tegeltje met 'less is more' aan de muur hangt. Daarnaast vind ik het cinematografisch ook maar een 'koude' serie. Afgezet tegen soortgelijke series uit Scandinavië is The Stranger meer het speurders equivalent van EastEnders. Het is nogal basic allemaal en wordt qua manier van filmen nergens echt interessant of spannend. Het ontbreekt deze nieuwste Netflix Original dan ook een beetje aan soul. Aan grinta. Het is meer een wiskundige formule verkleed als serie. Een verzameling verbindingen zonder hart. En dan hebben we het nog niet eens gehad over dat belachelijke einde. Het mooie van series is natuurlijk dat iedereen zijn of haar eigen mening heeft, maar als je deze een 9 geeft, dan zou The Bridge of The Killing een 12,5 waard moeten zijn.

Vergelijkbare series

The Sinner
4 stemmen
Broadchurch
3 stemmen