The Stranger (2020)

7.8 / 10
43 min
Misdaad
Volg deze serie
Bekijk trailer
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Reacties

avatar_LaLover
9
01 feb 2020 23:04 - 01 feb 2020 23:06
Een serie die je beslist moet kijken! Geweldig.
Reageer
avatar_gumstarr
6
06 feb 2020 11:23 - 06 feb 2020 18:50
Ik wil hier niet geforceerd recalcitrant lopen doen, maar persoonlijk begrijp ik het enthousiasme rondom deze serie niet zo. Ja, op het eerste gezicht lijken de verhalen van Harlan Coben een ingenieuze puzzel - wat ze misschien ook wel zijn - maar als je er wat langer bij stilstaat is de som der delen eigenlijk volslagen belachelijk. Iedereen in zijn series heeft een krankzinnig geheim - dit was in The Five en Safe namelijk ook al het geval - en al die verschillende verhaallijnen haken 'toevallig' ook nog eens naadloos in elkaar. Het maakt het geheel nogal onwaarschijnlijk en daarmee - voor mij - ook compleet ongeloofwaardig. Ik heb nooit bij Coben thuis op de wc gezeten, maar ik durf met aan zekerheid grenzende waarschijnlijkheid te zeggen dat daar geen tegeltje met 'less is more' aan de muur hangt. Daarnaast vind ik het cinematografisch ook maar een 'koude' serie. Afgezet tegen soortgelijke series uit Scandinavië is The Stranger meer het speurders equivalent van EastEnders. Het is nogal basic allemaal en wordt qua manier van filmen nergens echt interessant of spannend. Het ontbreekt deze nieuwste Netflix Original dan ook een beetje aan soul. Aan grinta. Het is meer een wiskundige formule verkleed als serie. Een verzameling verbindingen zonder hart. En dan hebben we het nog niet eens gehad over dat belachelijke einde. Het mooie van series is natuurlijk dat iedereen zijn of haar eigen mening heeft, maar als je deze een 9 geeft, dan zou The Bridge of The Killing een 12,5 waard moeten zijn.
Reageer
avatar_Karel
-
07 feb 2020 23:49 -
Goede serie zit goed in elkaar. Het verhaal word rustig verteld. Maar blijft spannend.acteerwerk was goed
Reageer
avatar_seriefanconny
9
01 feb 2020 14:37 -
Je zit er vanaf de start gelijk in. Je wil graag antwoord over wat er nu echt aan de hand is. Een goede serie van Netflix. Wat zit er achter de 'Stranger?
Reageer
avatar_eagleye
8
08 feb 2020 01:42 -
Ik heb met veel plezier naar The Stranger gekeken. Het verhaal is prima maar dat is Harlan Coben ook wel toevertrouwd. Hij is per slot van rekening een alom gewaardeerde misdaadauteur. Goede acteurs, aangenaam tempo, mooi gefilmd en van tijd tot tijd erg spannend.
Reageer
avatar_peaky_marco
8
06 feb 2020 16:05 -
Weer een Britse Top Serie 1 grote kluwen die je denkt te ontrafelen maar je steeds op het verkeerde been zet. Top
Reageer

Laatste reacties op afleveringen

Hieronder staan de laatste reacties bij de afleveringen. Omdat je niet bent ingelogd weten wij niet tot wat je hebt gezien. In verband met spoilers zijn de reacties hieronder vaag gemaakt.. Klik erop om de reactie te lezen.
Er zijn nog geen reacties geplaatst van de afleveringen die jij hebt gezien.