The Queen's Gambit

8.5 / 10
56 min
Miniserie
Volg deze serie
Bekijk trailer
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Nieuwsoverzicht

Netflix mag zich deze avond de grote winnaar noemen met tien Golden Globes, zes voor televisie en vier voor film.
maandag, 12:00
Licht uit, spot aan! Tijd om eens te kijken welke serie Anya Taylor-Joy ook op haar cv heeft staan.
Gisteren, 14:00
1
In deze aflevering nemen Mandy en Peter je mee door de uitslagen van de Serie van het jaar verkiezing.
zo 7 februari
Kijkers hopen op meer van het schaakwonder Beth Harmon, zeker na de twee Golden Globes-nominaties voor The Queen's Gambit.
vr 5 februari
3
Op zondag 4 april zullen TNT en TBS tegelijkertijd de winnaars bekend maken van de 27ste SAG Awards.
vr 5 februari
De WGA heeft woensdag 3 februari de nominaties onthuld voor de 2021 Writers Guild Awards in de categorie televisie, nieuwe media, nieuws, radio/audio en promotioneel schrijven in 2020.
vr 5 februari
Op woensdag 3 februari werden de nominaties bekend gemaakt van de 78ste Golden Globe Awards
do 4 februari
Jullie hebben massaal gestemd dit jaar, zelfs weer meer dan verleden jaar. In sommige categorieën was het heel spannend, maar hieronder zie je wie er uiteindelijk met de felbegeerde MijnSerie Award vandoor is gegaan.
ma 8 februari
7
Op 18 januari 2021 werden de genomineerden bekend gemaakt voor de 26ste Critics' Choice Television Award. Op 7 maart 2021 zullen de prijzen worden uitgereikt.
di 19 januari
1
In deze aflevering van de MijnSerie Podcast is The Queen’s Gambit serie van de maand.
do 24 december
2
Deze column dient ter ondersteuning van de Serie van het Jaar verkiezing 2020 en behandelt de categorie mini- en anthologieserie. Van maandag 4 januari tot maandag 1 februari kan jij stemmen op jouw favoriete serie in dit en vele andere genres.
do 31 december
9
Deze column dient ter ondersteuning van de Serie van het Jaar verkiezing 2020 en behandelt de categorie beste serie. Van maandag 4 januari tot maandag 1 februari kan jij stemmen op jouw favoriete serie in dit en vele andere genres.
zo 3 januari
8