Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
MijnSerie Podcast: seizoen 5 aflevering 1

MijnSerie Podcast: seizoen 5 aflevering 1

In deze aflevering van de MijnSerie Podcast is The Last Days of Ptolemy Grey serie van de maand.
Het was even een dikke twee maanden doorbijten, maar aan het wachten is een einde gekomen. Mandy en Peter zijn terug met een vijfde seizoen van jouw favoriete tv-serie podcast! Met ook in dit seizoen weer de serie- en flop van de maand. Hoe kijken we naar de eerste twee afleveringen van House of the Dragon en The Lord of the Rings: The Rings of Power? Verder praten Mandy en Peter je bij over het serienieuws van afgelopen zomer, en welke series hebben ze bekeken in de zomer? Dit en nog veel meer in een gloednieuwe aflevering en gloednieuw seizoen van de MijnSerie Podcast!

The Last Days of Ptolemy Grey

Stop even met series kijken om te luisteren naar de nieuwste Podcast.Resident Evil (2022)

Reactie geven? Altijd welkom! [email protected] en vergeet je niet te abonneren!
Video on youtube
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (7)

Futsudo
Futsudo 6 september 2022, 23:37
Ondanks dat ik een andere mening heb over de serie House of the Dragon heb ik me kostelijk vermaakt met jouw versie Mandy over hoe het tot stand komen van de eerste 2 afleveringen van deze serie. Ik ga dat gedeelte zeker nog een keer beluisteren. (LOL)
Daarnaast een goeie keuze wat betreft de serie van de maand The Last Days of Ptolemy Grey.
Mandy1966
Mandy1966 7 september 2022, 10:06
Dank je wel, daar doen we het voor ;-)
toetje1977
toetje1977 7 september 2022, 15:13
Ik ben drie afleveringen onderweg en ik ben niet weggeblazen, maar de omschrijving tijdens de podcast vond ik echt vergezocht. Het is duidelijk dat je het niks vindt, maar je argumenten slaan als een tang op een varken. Waarom moet er bij iedereen verteld worden wie het is? Daar kom je tijdens het kijken toch wel achter? Bij welke serie wordt wel elk personage geïntroduceerd? Echt complete kul-argumenten voor het niet leuk vinden van deze spin-off.
Mandy1966
Mandy1966 7 september 2022, 15:25
Helaas weet ik na inmiddels drie afleveringen nog steeds niet wie wie is. Maar dat is mijn mening en ik ben heel blij voor iedereen die het anders ziet.
toetje1977
toetje1977 7 september 2022, 15:17
Verder wel respect voor je werk voor MijnSerie. Ik zie je naam bij nagenoeg elk artikel staan, dus dank voor het in leven houden van deze (onmisbare) app en site!
Mandy1966
Mandy1966 7 september 2022, 15:24
Smaken verschillen en meningen ook. Inmiddels heb ik een hele dikke eelt laag ontwikkeld voor mensen die het niet met mij eens zijn. Ik voel het dus niet als een persoonlijke aanval, maar als iemand die het niet met mijn mening eens is. En gelukkig leven we nog steeds in een vrij land, dus het kan.

Geen dank, ik doe het nog steeds met heel veel plezier.
toetje1977
toetje1977 7 september 2022, 16:35
Het is ook puur gebaseerd op je mening inderdaad. En die mogen zeker verschillen, dat maakt het juist leuk. Het was dan ook zeer zeker geen persoonlijke aanval ;-) Nogmaals veel respect voor je werk hier.
Log in om een reactie achter te laten