Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
7
0
Bekijk stemmen

MijnSerie Podcast: seizoen 5 aflevering 1

In deze aflevering van de MijnSerie Podcast is The Last Days of Ptolemy Grey serie van de maand.

Het was even een dikke twee maanden doorbijten, maar aan het wachten is een einde gekomen. Mandy en Peter zijn terug met een vijfde seizoen van jouw favoriete tv-serie podcast! Met ook in dit seizoen weer de serie- en flop van de maand. Hoe kijken we naar de eerste twee afleveringen van House of the Dragon en The Lord of the Rings: The Rings of Power? Verder praten Mandy en Peter je bij over het serienieuws van afgelopen zomer, en welke series hebben ze bekeken in de zomer? Dit en nog veel meer in een gloednieuwe aflevering en gloednieuw seizoen van de MijnSerie Podcast!

The Last Days of Ptolemy Grey

Stop even met series kijken om te luisteren naar de nieuwste Podcast.Resident Evil (2022)

Reactie geven? Altijd welkom! [email protected] en vergeet je niet te abonneren!
Video on youtube
Leuk?
7
0
Bekijk stemmen

Reacties (7)

avatar_Futsudo
06 sep 2022 23:37 -
Ondanks dat ik een andere mening heb over de serie House of the Dragon heb ik me kostelijk vermaakt met jouw versie Mandy over hoe het tot stand komen van de eerste 2 afleveringen van deze serie. Ik ga dat gedeelte zeker nog een keer beluisteren. (LOL)
Daarnaast een goeie keuze wat betreft de serie van de maand The Last Days of Ptolemy Grey.
Reageer
avatar_Mandy1966
07 sep 2022 10:06
Dank je wel, daar doen we het voor ;-)
Reageer
avatar_toetje1977
07 sep 2022 15:13
Ik ben drie afleveringen onderweg en ik ben niet weggeblazen, maar de omschrijving tijdens de podcast vond ik echt vergezocht. Het is duidelijk dat je het niks vindt, maar je argumenten slaan als een tang op een varken. Waarom moet er bij iedereen verteld worden wie het is? Daar kom je tijdens het kijken toch wel achter? Bij welke serie wordt wel elk personage geïntroduceerd? Echt complete kul-argumenten voor het niet leuk vinden van deze spin-off.
Reageer
avatar_Mandy1966
07 sep 2022 15:25
Helaas weet ik na inmiddels drie afleveringen nog steeds niet wie wie is. Maar dat is mijn mening en ik ben heel blij voor iedereen die het anders ziet.
Reageer
avatar_toetje1977
07 sep 2022 15:17 -
Verder wel respect voor je werk voor MijnSerie. Ik zie je naam bij nagenoeg elk artikel staan, dus dank voor het in leven houden van deze (onmisbare) app en site!
Reageer
avatar_Mandy1966
07 sep 2022 15:24
Smaken verschillen en meningen ook. Inmiddels heb ik een hele dikke eelt laag ontwikkeld voor mensen die het niet met mij eens zijn. Ik voel het dus niet als een persoonlijke aanval, maar als iemand die het niet met mijn mening eens is. En gelukkig leven we nog steeds in een vrij land, dus het kan.

Geen dank, ik doe het nog steeds met heel veel plezier.
Reageer
avatar_toetje1977
07 sep 2022 16:35
Het is ook puur gebaseerd op je mening inderdaad. En die mogen zeker verschillen, dat maakt het juist leuk. Het was dan ook zeer zeker geen persoonlijke aanval ;-) Nogmaals veel respect voor je werk hier.
Reageer

Laatste nieuws