The Purge

7.3 / 10
42 min
Horror
Volg deze serie
Bekijk trailer
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Nieuwsoverzicht

De 12 van Schouwendam, Alta Mar, Shameless (US), The Witcher, Penoza, prijsvragen en een prijsvraag antwoord, casting nieuws en nieuws over AppleTV+ en Disney+. Er was weer veel nieuws in de week van 9 tot en met 15 september. Lees het hieronder.
maandag, 09:00
2
Ricardo Chavira (Desperate Housewives) en Gabriel Chavarria (The Purge) krijgen belangrijke rollen in Selena: The Series van Netflix over de iconische Mexicaans-Amerikaanse popster.
donderdag, 13:00
Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het eerste seizoen van The Purge. We geven twee dvd's weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
woensdag, 16:00
Deze week in het overzicht van afgelopen week heel veel aankondigingen van nieuwe series, pilots, première- en startdatums en trailers. Ook kun je nog meedoen aan de prijsvraag. Kijk hieronder voor dit nieuws en meer van 19 tot en met 25 augustus.
ma 26 augustus
USA Network heeft een premièredatum aangekondigd voor het eerste seizoen van Treadstone en een startdatum voor het tweede seizoen van The Purge.
za 24 augustus
In april hebben we een lijst uitgebracht met de series van USA Network, Showtime en TNT. We hebben nu een update gemaakt van de USA Network, Showtime en TNT-series.
ma 12 augustus
2
De acteurs Derek Luke, Max Martini, Paola Nuñez en Joel Allen krijgen rollen in het tweede seizoen van de Amerikaanse serie The Purge.
za 22 juni
Heb je serienieuws gemist afgelopen week? Geen nood! MijnSerie heeft zoveel mogelijk nieuws verzameld en het in het weekoverzicht van 17 tot en met 23 juni voor je op een rijtje gezet.
ma 24 juni
USA Network, Showtime, TNT en BBC America hebben een lijst met series die al vernieuwd of gecanceld/beëindigd zijn. Wij hebben ze op een rijtje gezet, samen met series die nog van start of in première zullen gaan.
30 apr 2019
3
Camren Bicondova, die de afgelopen vijf jaar Selina Kyle (Catwoman) in de serie Gotham van FOX heeft gespeeld, is gestopt met haar rol.
21 apr 2019
3
Heb je serienieuws gemist afgelopen week? Geen nood! MijnSerie heeft zoveel mogelijk nieuws verzameld en het in het weekoverzicht van 5 tot en met 11 november voor je op een rijtje gezet.
12 nov 2018
Het eerste seizoen van de horrorserie The Purge is afgelopen dinsdag beëindigd. Toen was de tiende aflevering te zien. USA Network heeft dinsdag meteen bekend gemaakt dat de serie een tweede seizoen krijgt.
7 nov 2018
15