The Purge

7.3 / 10
42 min
Horror
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Maak kans op het eerste seizoen van The Purge

Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het eerste seizoen van The Purge. We geven twee dvd's weg. Doe mee en maak kans op deze serie!

Hoe kan je winnen?
Heel simpel! Doe mee aan de prijsvraag die onderaan dit nieuwsbericht staat of op de homepage. Wanneer je de prijsvraag hebt gewonnen, krijg je dit te horen via de mail.

The Purge
Stel je voor: twaalf uur lang is alle misdaad legaal, ook moord. In The Purge kruist een groep schijnbaar niet-verwante personages elkaars paden in een alternatief Amerika. De tijd tikt: sommige vechten, anderen schuilen, sommigen zullen de Purge volledig beleven. Voor wraak, voor bescherming of misplaatste vreugde. Toch speelt voor iedereen het verleden mee om te plotten hoe hun toekomst verbeterd kan worden. Welke rol zou jij innemen tijdens The Purge Night…
Meer informatie

Specificaties
Uitgever: Universal Pictures
Taal: Engels
Acteurs: Gabriel Chavarria, Hannah Emily Anderson en Jessica Garza
Ondertiteling: Nederlands
Audio: Dolby Digital 5.1
Releasedatum: 11 september 2019
Consumentenadviesprijs: € 29,99
Koop deze serie

Bekijk hier de trailer van het eerste seizoen van The Purge:

Het antwoord staat volgende week in het weekoverzicht

Prijsvraag

De serie The Purge is gebaseerd op de film The Purge. Wie schreef en bedacht de film en werkte ook mee aan de serie The Purge?
De prijsvraag is afgelopen.
Vorige aflevering
A Nation Reborn
01x10
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

How to Get Away with Murder is een Amerikaanse misdaadserie van de zender ABC. Op 26 september gaat het zesde seizoen van start.
Vandaag, 11:00
Het derde seizoen van de dramaserie The Crown is vanaf 17 november bij Netflix te zien.
Vandaag, 10:00
GLOW is een Amerikaanse sport-dramedy van Netflix met in de hoofdrollen Alison Brie en Betty Gilpin. Het derde seizoen van de serie is sinds 9 augustus te zien.
Vandaag, 09:00
Op zondag 22 september is het precies 25 jaar geleden dat de allereerste aflevering van de sitcom Friends werd uitgezonden door NBC.
Gisteren, 13:00
The Big Bang Theory-acteurs Jim Parsons en Mayim Bialik werken weer samen. Ze zijn beiden betrokken bij de productie van de nieuwe serie Carla, een bewerking van BBC-serie Miranda.
Gisteren, 12:00
Vrijdag is een mooie dag om te bekijken wat nou de populairste series waren op MijnSerie van afgelopen week. Mochten er namelijk voor jou interessante series tussen staan, kan je er dit weekend gelijk mee beginnen....
Gisteren, 11:03