The Purge

7.3 / 10
42 min
Horror
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

The Purge te zien in Nederland bij Amazon

De USA Network horrorserie The Purge is vanaf nu te zien bij Amazon Prime Video in Nederland.

The Purge, de serie gebaseerd op de gelijknamige horror filmfranchise is ook in Nederland te zien. Amazon Prime Video gaat elke week één dag na USA Network de serie streamen in Nederland.Vanaf 5 september 2018 zal elke week op donderdag een aflevering op Amazon Prime worden gezet. De serie over een jaarlijkse nacht, waarin de overheid gedurende een periode van twaalf uur alle misdaden (inclusief moord) legaal maakt is op 4 september in Amerika bij USA Network in première gegaan.

Vorige aflevering
A Nation Reborn
01x10
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Het zesde en laatste seizoen van komedieserie Silicon Valley start op 27 oktober bij HBO, zo heeft de zender bekend gemaakt.
Vandaag, 12:00
Krypton is een Amerikaanse sciencefictionserie van de zender Syfy. Op 14 augustus werd het tweede seizoen afgesloten, en daar blijft het bij.
Vandaag, 11:00
Netflix kondigde vrijdag, precies 42 jaar na het overlijden van Elvis Presley, een animatieserie aan over de zanger. De titel wordt Agent King.
Vandaag, 10:00
Fans van de historische misdaadserie Peaky Blinders moeten tot 4 oktober wachten tot het vijfde seizoen op Netflix verschijnt.
Vandaag, 09:00
2
Ray Donovan is een Amerikaanse dramaserie van de zender Showtime. Op 17 november gaat het zevende seizoen van start.
Gisteren, 13:00
The Kominsky Method is een Amerikaanse komedieserie van Netflix. Het eerste seizoen verscheen in november 2018 en op 25 oktober gaat het tweede seizoen van start, zo heeft Netflix bekend gemaakt.
Gisteren, 12:00