Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
1
6
Bekijk stemmen

USA Network cancelt The Purge en Treadstone

De horrorserie The Purge en de misdaadserie Treadstone zijn door USA Network gecanceld. Beide series zijn gebaseerd op een film-franchise.

The Purge is gecanceld na het tweede seizoen en Treadstone na het eerste seizoen. Beide series waren duur en trokken niet genoeg kijkers op televisie. Daarnaast vindt er bij het netwerk een verandering in de programmering plaats, waarbij er meer gefocust wordt op live programma's of programma's zonder script.

The Purge is gebaseerd op de gelijknamige film-franchise. In de serie mag iedereen in een periode van twaalf uur ongestraft misdaden plegen, ook moord. Treadstone is gebaseerd op de film-franchise Bourne. De serie speelt zich in een post-Jason Bourne-universum af, waarin een geheim programma rekruten in bijna bovenmenselijke huurmoordenaars verandert. Slapende agenten van over de hele wereld worden op mysterieuze wijze 'ontwaakt', om hun dodelijke missies te hervatten.


The Purge
Leuk?
1
6
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_michaeljackson
26 mei 2020 13:16 -
Jammer van the purge ik heb alleen seizoen 1 gezien en ik heb daar erg van genoten
Reageer

Laatste nieuws

Het eerste seizoen van de Britse thrillerserie Liar van Harry en Jack Williams (The Missing) is vanaf oktober weer te bekijken op Videoland.
Gisteren, 15:00
Marvel heeft een trailer uitgebracht van de nieuwe superheldenserie Marvel's WandaVision, die eind dit jaar nog in première zal gaan bij Disney+.
Gisteren, 14:00
Volgens hoofdrolspeler Dominic Purcell komt er echt een zesde seizoen. Op Instagram ging hij in op het gerucht rond het zesde seizoen van de misdaadserie.
Gisteren, 13:00
1
The CW heeft bekend gemaakt dat het aankomende zesde seizoen van de Amerikaanse superheldenserie het laatste seizoen zal zijn.
Gisteren, 12:00
1
In samenwerking met The Nielsen Company brengt MijnSerie elke week de kijkcijfers van Amerika uit. In dit nieuwsbericht zullen de best bekeken series staan. Voor meer kijkcijfers van je favoriete serie kan je kijken...
Gisteren, 10:56
FX heeft de premièredatum van de nieuwe serie Black Narcissus aangekondigd, daarnaast is er ook een trailer van de serie te bekijken.
Gisteren, 10:00
1