The Peripheral

7.9 / 10
58 min
Sciencefiction
Volg deze serie
Bekijk trailer
7.9 / 10
2seizoenen/8afleveringen/2022 - heden
NetwerkPrime Video
Datum is onbekend.Eerstvolgende aflevering
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:58 min2022 - heden
Netwerk:Prime Video
The Peripheral is een Amerikaanse sciencefictionserie te zien bij Prime Video. De serie ging in première op 21 oktober 2022.

The Peripheral draait om Flynne Fisher, een vrouw die de brokstukken van haar gebroken familie bij elkaar probeert te houden in een vergeten uithoek van Amerika. Flynne is slim, ambitieus en gedoemd te mislukken. Ze heeft geen toekomst, totdat de toekomst haar komt halen. The Peripheral is een van meesterverteller William Gibsons oogverblindende, hallucinerende blik op het lot van de mensheid en daar voorbij.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 8
Seizoen 1
Seizoen 2
0 / 0
Seizoen 2

Populaire reacties (5)

avatar BlackBiker
8
22 okt 2022
Mijn eerste reactie na de eerste twee afleveringen is dat dit heel erg goed is. Het zit vol Westworld achtige science fiction (zelfs de robots komen terug) en er zijn ook hele strakke actiescenes.
De acteurs zijn prima en het verhaal is intrigerend. Misschien is mijn cijfer nu wat hoog, maar of dat zo is zal gedurende het seizoen blijken.
Ik zat echter deze eerste paar afleveringen aan mijn scherm gekluisterd en vind een 8 nu goed verdient.
Hyped voor de rest van het seizoen!
avatar toureiffel
8
21 maa 2023
Geweldig serie! Verrassend goed, leuk acteurs en verhaal!

Vergelijkbare series

The Peripheral