Leuk?
11
0
Bekijk stemmen

The Peripheral vernieuwd met tweede seizoen

The Peripheral keert terug voor een tweede seizoen. Prime Video heeft de science fictionserie, die een vrouw volgt die haar familie bij elkaar probeert te houden, verlengd.

De serie The Peripheral is geïnspireerd op de roman van William Gibson. Lisa Joy en Jonathan Nolan zitten achter de serie waarin Chloë Grace Moretz, Jack Reynor, Gary Carr, Eli Goree, Louis Herthum, JJ Feild , T'Nia Miller, Charlotte Riley, Alexandra Billings, Adelind Horan, Alex Hernandez, Katie Leung, Julian Moore-Cook, Melinda Page Hamilton, Chris Coy en Austin Rising de hoofdrol spelen.

The Peripheral

Prime Video onthulde meer over de verlenging van The Peripheral in een persbericht:

"Prime Video heeft vandaag aangekondigd dat het een tweede seizoen heeft besteld van de science fiction-dramaserie The Peripheral, met Chloë Grace Moretz in de hoofdrol en gebaseerd op de bestseller met dezelfde naam van William Gibson. Het eerste seizoen debuteerde exclusief op Prime Video in meer dan 240 landen en gebieden wereldwijd op 21 oktober 2022. The Peripheral wordt geproduceerd door Amazon Studios en Warner Bros. Television, in samenwerking met Kilter Films.

"We zijn verheugd om de reis in seizoen twee voort te zetten en dieper te duiken in de ongelooflijke wereld die Gibson heeft gecreëerd", aldus Lisa Joy en Jonathan Nolan, Kilter Films. "Namens Scott Smith, Vincenzo Natali en het hele team zijn we onze partners bij Amazon en vooral de fans dankbaar."

"Het breinbrekende verhaal van William in samenwerking met de briljante geesten van Scott en Jonathan en Lisa, leverde een onvergetelijke reis op voor ons wereldwijde publiek en we zijn blij met hoe ze de serie hebben omarmd", aldus Vernon Sanders, hoofd wereldwijde televisie bij Amazon Studios. "We kijken ernaar uit om onze samenwerking met Warner Bros. en Kilter Films uit te breiden terwijl deze unieke ambitieuze serie zich verder ontvouwt."

The Peripheral

The Peripheral wordt geproduceerd door Amazon Studios en Warner Bros Television, in samenwerking met Kilter Films. Uitvoerende producenten voor The Peripheral zijn bedenker en showrunner Scott B. Smith, regisseur Vincenzo Natali (Hannibal), Jonathan Nolan en Lisa Joy (Westworld), Athena Wickham (Person of Interest) en Steven Hoban (Darknet)."

Een premièredatum voor The Peripheral seizoen twee wordt later bekendgemaakt.
Video on youtube
Vorige aflevering
The Creation of a Thousand Forests
The Creation of a Thousand Forests
01x08
Leuk?
11
0
Bekijk stemmen

Reacties (4)

avatar_Futsudo
11 feb 2023 14:08 -
Het zal nog even gaan duren maar het is wel geweldig nieuws.
Reageer
avatar_BlackBiker
11 feb 2023 14:10 -
Helemaal terecht!
Reageer
avatar_Lange
11 feb 2023 14:16 -
Top! Eerste seizoen keek ook lekker weg
Reageer
avatar_Rob0860
03 aug 2023 16:05 -
Top echt een gave serie
Reageer
The Peripheral