The Letter for the King

7.1 / 10
45 min
Fantasy
Volg deze serie
Bekijk trailer
7.1 / 10
1seizoenen/6afleveringen/2020 - heden
NetwerkNetflix
Datum is onbekend.Eerstvolgende aflevering
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Te zien op
Looptijd:45 min2020 - heden
Genres:Fantasy
Netwerk:Netflix
The Letter for the King is een Britse fantasyserie te zien bij Netflix. De serie ging in première op 20 maart 2020.

De jonge Tiuri verbreekt de regels, die bepalen dat hij met niemand mag praten in de nacht voordat hij tot ridder zal worden geslagen. Hij opent de deur. Het verzoek dat hem wordt gedaan blijkt een heel gevaarlijke opdracht. Tiuri wordt achtervolgd door boosaardige Rode Ruiters, die hem met de dood bedreigen. Maar hij is vast van plan de uiterst belangrijke brief bij koning Unauwen te bezorgen. De Zwarte Ridder met het Witte Schild heeft niet voor niets zijn leven gegeven...
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 6

Recensies (2)

The Letter for the King - Seizoen 1

7

The Letter for the King - Eerste aflevering

7.5

Nieuws (2)

Deze column dient ter ondersteuning van de Serie van het Jaar verkiezing 2020 en behandelt de categorie meest teleurstellende serie. Van maandag 4 januari tot maandag 1 februari kan jij stemmen op jouw favoriete serie in dit en vele andere genres.
1 jan 2021
10
The Letter for the King is een fantasyserie van Netflix, gebaseerd op het Nederlandse jeugdboek De Brief voor de Koning van Tonke Dragt.
24 feb 2020

Populaire reacties (2)

6
18 jun 2020
Tegenvallend meer voor kinderen
5
29 mrt 2020
Tegenvallend had er meer van verwacht