The Last Of Us (2021)

-
55 min
Horror
Volg deze serie
Bekijk trailer
1seizoenen/0afleveringen/2021 - heden
NetwerkHBO
Datum is onbekend.Eerstvolgende aflevering
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:55 min2021 - heden
Genres:Horror
Netwerk:HBO
The Last Of Us (2021) is een Amerikaanse horrorserie van de zender HBO. De serie ging in première op 30 november -0001.

Twintig jaar nadat een cordyceps-achtige infectie is uitgebroken en het hele menselijke ras bijna heeft gedecimeerd, wordt Joel, een geharde overlevende, ingehuurd om Ellie, een 14-jarig meisje, uit een bewaakte quarantaine-zone te smokkelen. Wat begint als een kleine klus, wordt al snel een meedogenloze, hartverscheurende reis, waarbij zij de Verenigde Staten moeten doorkruisen en van elkaar afhankelijk zijn om te overleven. De serie is gebaseerd op het videospel met dezelfde naam.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 0
Seizoen 1

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie The Last Of Us (2021).

Populaire reacties (1)

avatar alex3012
-
13 feb 2021
Klinkt interessant we gaan het zien.
Goeie acteur Pedro Pascal btw, Als die net zo goeie performance heb zoals in de Mandalorian kunnen we nog wat verwachten.
En volgens mij die Bella Ramsey speelde ook in GOT en dat speelde ze ook niet verkeerd de verwachting van de serie komt nu ook wel hoog te liggen.
Terwijl ik niet van horror hou
The Last Of Us (2021)