The Good Place

7.7 / 10
23 min
Comedy
Volg deze serie
Bekijk trailer
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Reacties

avatar_SabineBoldewijn
8
31 jan 2020 13:47 -
Is er een extra aflevering 13 in seizoen 3? Die staat nu niet meer aangevinkt maar dacht die gekeken te hebben ..
Reageer
Bekijk reacties (1)
avatar_Mandy1966
31 jan 2020 13:49
Er stonden teveel afleveringen in twee seizoenen, die zijn nu verwijderd.
Reageer
avatar_BartSian
9
21 jan 2020 09:15 -
Heerlijke serie met droge humor dat zich lekker wegkijkt. Je zit er heel snel in!
Reageer
avatar_thales
9
29 nov 2019 09:02 -
Jammer dat hij beindigd is, super leuke serie!
Reageer
Bekijk reacties (3)
avatar_TnTNL
29 nov 2019 11:57
Mee eens, vond de manier waarop ook een beetje jammer.
Reageer
avatar_tweemaalh
29 nov 2019 13:18
Ehm. Hij is niet beëindigd. In januari gaat het verder. Als het goed is volgen er nog vier of vijf afleveringen
Reageer
avatar_renzoroy
29 nov 2019 17:10
klopt, vanaf 9 januari volgen er nog 5 afleveringen.
Reageer
avatar_Ashcat_
7
08 okt 2017 09:56 - 22 sep 2021 04:49
Best wel een leuke serie. Seizoen 1 redelijk snel afgekeken op Netflix. Leuke cliffhanger dus ik ga S2 ook bekijken. Het geven is absurd en geeft daardoor veel ruimte voor gekke situaties. Niet alle afleveringen zijn even sterk en meer dan 2 afleveringen achter elkaar red ik niet. Nu S2 per week verschijnt zal het wel leuk blijven. Ted Danson (Cheers/CSI) speelt altijd wel goed, ook nu weer en de chemie tussen hem en Kirsten Bell is heel duidelijk aanwezig. De rest van de cast doet het ook goed hoewel ik toch ergens het idee heb dat ze nog in hun rol moeten groeien. S2 zal moeten bewijzen of de serie een succes gaat worden. Overigens denk ik dat het toch wel een typische vrouwenserie is.
Reageer
avatar_anonymous
-
21 sep 2017 20:33 -
Serie staat sinds vandaag op Netflix. Seizoen 1 en van seizoen 2 elke week een verse aflevering.
Reageer
avatar_CC11
7.4
20 sep 2016 11:21 - 22 sep 2021 04:49
Wanneer iemand komt te sterven wordt er aan de hand van een uitgebalanceerde doch ingewikkelde formule op basis van wat men tijdens het leven heeft uitgevoerd bepaald wat er verder met hem of haar gebeuren zal.
De personen die sterven met een uitermate goede score gaan naar "The Good Place", anderen eindigen in "The Bad Place" al weet verder niemand precies wat dit allemaal inhoudt.

"The Good Place" is onderverdeeld in gedeeltes waar precies 322 mensen wonen waaronder voor elk van hen haar of zijn "soulmate" en ieder deel is precies ontworpen en ingericht zoals haar bewoners dat in het echte leven droomden.
Verder kan iedereen er alles krijgen wat ze zich ook maar wensen en is het er bijvoorbeeld onmogelijk om te vloeken.

Eleanor Shellstrop was in het echte leven een advocate die onschuldige mensen vrijpleitte, zich inzette voor menig goed doel en noem maar op.
Wanneer Eleanor sterft wordt ze begeleid naar haar deel van "The Good Place" waar ze komt te wonen in een klein huisje, in tegenstelling tot haar buren, ingericht in een strakke Ijslandse stijl met een overvloed van schilderijen van clowns aan de muren, geheel volgens haar wensen.

Er is echter een grote maar; Iemand heeft ergens een administratieve vergissing gemaakt want deze Eleanor Shellstrop (Kirsten Bell) verkocht in het echte leven namaak medicijnen aan zieken en ouderlingen, zoop als een tempelier, vloekte als een ketter, had een hekel aan clowns en hield niet van kleine huisjes of Ijslandse binnenhuisarchitectuur.

Toch beslist Eleanor al snel te blijven waar ze is nadat ze haar "soulmate" heeft doen beloven dat hij zich nooit tegen haar zou keren en hem vervolgens inlicht van de vergissing die er werd gemaakt.
Haar aanwezigheid verstoort echter de "natuurlijke balans" die er heerst in "The Good Place" en zorgt voor de nodige gevolgen.

Bereid tot alles om toch maar te kunnen blijven besluit Eleanor dan maar te leren hoe ze een beter persoon kan worden, al loopt één en ander ook niet van een leien dakje.

Afgaand op de dubbele pilootaflevering een serie voor de ganse familie en een aardig tussendoortje.
Reageer

Laatste reacties op afleveringen

Hieronder staan de laatste reacties bij de afleveringen. Omdat je niet bent ingelogd weten wij niet tot wat je hebt gezien. In verband met spoilers zijn de reacties hieronder vaag gemaakt.. Klik erop om de reactie te lezen.
Avatar TnTNL
04x09
TnTNL
29 nov 11:56
The Good Place