The Get Down

7.6 / 10
63 min
Drama, Muziek
Volg deze serie
Bekijk trailer
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Reacties

avatar_CC11
5.6
13 aug 2016 11:59 - 18 aug 2016 11:17
Een deel van de muziek maakt dat deze serie min of meer draaglijk blijft, maar verder is het zowat naar gewoonte van de "Netflix Originals" weer een absoluut mager beestje met een flinterdun voorspelbaar verhaaltje en een hoop ongeloofwaardige figuren, of beter gezegd karikaturen van wie ze moeten voorstellen.
Enig lichtpunt, tenminste als ze inderdaad al zelf zingt, is Herizen Guardiola.
De rest mag je bij elkaar en onder de mat vegen naast die andere "originals", een enkele uitzondering niet te na gesproken.
Reageer
Bekijk reacties (3)
avatar_anonymous
19 aug 2016 21:41
Bijgewerkt op: 22 sep 2021 04:49
Ik ben het niet met je eens. Zoals vrijwel alle Netflix series is dit weer een ontzettend ontroerende en geweldige serie waar je in blijft hangen en zeker meer wil zien! Het mag af en toe dan wat voorspelbaar zijn, maar spannend blijft het sowieso. Al met al, het is een goed verhaal, niks op aan te merken.
Reageer
avatar_CC11
19 aug 2016 23:06
Bijgewerkt op: 22 sep 2021 04:49
Prima dat je er van genoten hebt maar ik zelf dus helemaal niet.
Ik durf zelfs stellen dat zonder de muziek, de hip hop/scratch toestanden niet meegerekend wegens niet mijn ding, ik deze serie nooit had uitgekeken.
Misschien heb jij een andere versie gezien dan ik op Netflix maar waar het juist spannend, ontroerend of geweldig werd is mij in ieder geval onduidelijk.
Voor alles is er een publiek en daar is helemaal niks op tegen, maar ondanks dat ik in de tijd dat deze serie zich zogezegd afspeelt zelf 18 was en zowat semi-professioneel bezig met muziek vond ik het echt waar niks.
Waarschijnlijk heeft de tijd dan toch zijn sporen bij mij nagelaten :-)
Reageer
avatar_iMikee
20 aug 2016 09:37
Bijgewerkt op: 22 sep 2021 04:49
Het maakt niet uit of je het wel of niet met elkaar eens bent, je geeft een mening en dat is prima. Maar wat je zegt; er is overal publiek voor en dus ook voor deze serie. Geen discussie over mogelijk.
Reageer

Laatste reacties op afleveringen

Hieronder staan de laatste reacties bij de afleveringen. Omdat je niet bent ingelogd weten wij niet tot wat je hebt gezien. In verband met spoilers zijn de reacties hieronder vaag gemaakt.. Klik erop om de reactie te lezen.
Er zijn nog geen reacties geplaatst van de afleveringen die jij hebt gezien.
The Get Down