The Devil's Hour

7.8 / 10
58 min
Thriller
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
6
0
Bekijk stemmen

The Devil's Hour verlengd met tweede én derde seizoen bij Prime Video

Goed nieuws voor alle fans van The Devil's Hour. Prime Video heeft de thrillerserie voor niet één, maar liefst twee seizoenen verlengd.

De Britse thriller werd eerder aangekondigd als een serie van zes afleveringen, maar er is meer verhaal te vertellen. Het filmen van seizoen twee én drie start begin 2023.

Met Jessica Raine, Peter Capaldi, Nikesh Patel, Phil Dunster, Meera Syal en Benjamin Chivers in de hoofdrollen, volgt de serie een maatschappelijk werkster genaamd Lucy Chambers (Raine) die elke nacht op hetzelfde tijdstip wakker wordt met angstaanjagende visioenen. Lucy, haar zoon en haar moeder worden allemaal achtervolgd en ze wordt betrokken bij de jacht op een seriemoordenaar.

The Devil's Hour

Prime Video heeft in een persbericht meer onthuld over de verlenging van de serie:

"Prime Video zal kijkers nóg twee keer meenemen naar The Devil's Hour, nu bevestigd is dat de Britse thriller terugkeert voor een tweede en derde serie. Jessica Raine (Patrick Melrose) en Peter Capaldi (Doctor Who) zullen hun rollen als Gideon en Lucy Chambers hernemen, naast Nikesh Patel (Four Weddings and a Funeral), Phil Dunster (Ted Lasso), Meera Syal (The Split), Benjamin Chivers en nieuwe personages. De nieuwe serie wordt exclusief op Prime Video gelanceerd in meer dan 240 landen en gebieden en het filmen begint begin volgend jaar.

De volgende twee seizoenen van de veelgeprezen Amazon Original gaan verder met het verhaal van Lucy Chambers (Jessica Raine), een vrouw die verstrikt raakt in de jacht op seriemoordenaar Gideon (Peter Capaldi) op manieren die ze zich nooit heeft kunnen voorstellen. In seizoen twee worden de ware bedoelingen van Gideon eindelijk onthuld, als hij Lucy probeert te betrekken bij zijn missie om een ongrijpbare kracht van het kwaad te stoppen. Gelijktijdig een vervolg en een prequel op het eerste hoofdstuk, verwacht niets dan het onverwachte...

"We zijn blij met de reacties van het publiek op The Devil's Hour en kunnen niet wachten om het volgende hoofdstuk van dit verbijsterende verhaal te delen", aldus Dan Grabiner, hoofd UK Originals, Amazon Studios. "Fans kunnen zich verheugen op nog veel meer wendingen in dit opmerkelijke verhaal van bedenker van de eerste serie, Tom Moran, en het verwelkomen van onze immens getalenteerde cast, aangevoerd door Jessica Raine en Peter Capaldi."

The Devil's Hour is geproduceerd door Hartswood Films, geschreven door Tom Moran en geproduceerd door Steven Moffat (Doctor Who, Dracula (2020), Sherlock), Moran en Sue Vertue.

Sue Vertue, uitvoerend producent en CEO van Hartswood Films, zei: "Het spreekt voor zich dat we in de wolken zijn om Lucy's verhaal voort te zetten met nog twee series. Tom Moran en zijn grote hersenen hebben nog zoveel meer gepland voor ons allemaal. Dit was altijd bedoeld als een serie van drie, en het wordt een spannende rit."

"Een verhaal vertellen op televisie is een hachelijke onderneming," voegde Tom Moran, schrijver en maker, eraan toe. "Het eerste seizoen van The Devil's Hour was slechts het begin - de openingsakte van een televisie-roman. Ik ben zo blij dat we die pagina's kunnen blijven omslaan en de puzzelstukjes op hun plaats kunnen leggen. Als je dacht dat de laatste aflevering van het eerste seizoen alle antwoorden had, dan heb je niet de juiste vragen gesteld."

De tweede en derde serie van The Devil's Hour vertegenwoordigt de groeiende UK Original-catalogus die beschikbaar is op Prime Video, samen met nieuwe Britse series en films die in 2022 en 2023 van start gaan. Deze omvatten onder andere 007's Road to a Million, een avonturenserie zonder script geïnspireerd door James Bond; The Rig, met Martin Compston en Emily Hampshire; en Mammals, geschreven door Jez Butterworth en met James Corden en Sally Hawkins.

Bekijk de aankondiging van de verlenging van The Devil's Hour met Raine hieronder:

Video on youtube
Vorige aflevering
Amor Fati
Amor Fati
01x06
Leuk?
6
0
Bekijk stemmen

Reacties (2)

avatar_Flash
25 nov 2022 09:21 -
Leuk, ben erg benieuwd hoe het verhaal zich verder gaat ontwikkelen.
Reageer
avatar_BlackBiker
25 nov 2022 16:09 -
Het eerste seizoen ging over een groot mysterie. Dat mysterie is opgelost. Het zou ook in eerste instantie een limited serie worden. Dus ik ben benieuwd of ze nu een voldoende interessant verhaal weten te bedenken om toch weer te gaan kijken.
Reageer
The Devil's Hour