Ted Lasso

7.4 / 10
30 min
Komedie
Volg deze serie
Bekijk trailer
7.5 / 10
1seizoenen/9afleveringen/2020 - heden
NetwerkApple TV+
1x10  2 oktober 2020Eerstvolgende aflevering
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:30 min2020 - heden
Genres:Komedie
Netwerk:Apple TV+
Ted Lasso is een Amerikaanse komedieserie van de zender Apple TV+. De serie ging in première op 14 augustus 2020.

Ted Lasso, een kleine universiteitsvoetbalcoach uit Kansas, wordt ingehuurd om een ​​professioneel voetbalteam in Engeland te coachen - ondanks dat hij geen ervaring heeft met het coachen van voetbal.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 9

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie Ted Lasso.

Nieuws (7)

AMC heeft een trailer uitgebracht voor de Amerikaanse anthologieserie Soulmates. De serie gaat 5 oktober van start en is al vernieuwd met een tweede seizoen.
vr 11 september
Sinds 2012 houdt MijnSerie elk jaar een serie van het jaar verkiezing. Onze fantastische schrijvers nomineren elk jaar tien series in vijftien categorieën. Maar elk jaar is er altijd wel een categorie waar de stemmer niet tevreden over is.
di 1 september
Ook in de week van 17 - 23 augustus hebben we het nieuws voor je verzameld. Lees hieronder welk nieuws je wellicht gemist zou kunnen hebben uit week 34.
ma 24 augustus

Vergelijkbare series