Four Weddings and a Funeral

7.7 / 10
45 min
Miniserie
Volg deze serie
Bekijk trailer
7.7 / 10
1seizoenen/10afleveringen/2019 - 2019 
NetwerkHulu
De serie is beëndigd
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:45 min20192019 (Beëindigd)
Genres:Miniserie
Netwerk:Hulu
Four Weddings and a Funeral is een Amerikaanse miniserie te zien bij Hulu. De serie ging in première op 31 juli 2019.

Vier Amerikaanse vrienden herenigen zich voor een fantastische bruiloft in Londen. Maar na een gebeurtenis bij het altaar wordt hun leven op de kop gezet. Ze moeten een tumultueus jaar vol romantiek en liefdesverdriet doorstaan. Relaties worden aangegaan en verbroken, politieke schandalen worden blootgelegd, het sociale leven in Londen wordt geteisterd, liefdesaffaires ontvlammen en er zijn natuurlijk vier bruiloften ... en een begrafenis.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 10

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie Four Weddings and a Funeral.

Nieuws (11)

Search Party (2016) werd uitgezonden door TBS, maar gaat naar HBO Max. Het derde seizoen gaat eind juni in première op de streamingdienst.
di 19 mei
MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag houden we je op de hoogte van alle* series die in Nederland en België uitkomen de komende week.
13 jan 2020
Antwoorden van drie prijsvragen, trailers en datum van onder andere Atypical, Lost in Space (2018) en Marvel’s Runaways. Dit en meer in het weekoverzicht van 30 september tot en met 6 oktober.
7 okt 2019

Populaire reacties (1)

8
22 jan 2020
Een toffe serie, vind ik. Echt een aanrader voor fans van series zoals 'This is us', 'Virgin river' of 'Party of five'. Niet alle acteurs zijn even goed in het vertolken van hun personage, maar de reeks heeft een hart en daar hou ik van.