The Bastard Executioner

7.3 / 10
52 min
Drama, Historie
Volg deze serie
Bekijk trailer
7.3 / 10
1seizoenen/10afleveringen/2015 - 2015 
NetwerkFX
De serie is beëindigd
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:52 min20152015 (Beëindigd)
Genres:DramaHistorie
Netwerk:FX
The Bastard Executioner is een Amerikaans historische dramaserie van de zender FX. De serie ging in première op 15 september 2015.

De serie die zich afspeelt in de veertiende eeuw verteld het verhaal van een ridder in dienst van King Edward I. Hij is gebroken door het geweld en ellende van de oorlog en hij zweert zijn zwaard aan de wilgen te hangen. Maar wanneer geweld hem opnieuw lijkt te vinden moet hij zijn zwaard weer oppakken in de meest bloedige strijd ooit.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 10
Seizoen 1

Populaire reacties (5)

avatar claudiaronaldsens
10
28 jan 2016
Super serie....erg jammer dat het te slecht bekeken is en daarom geen 2e seizoen heeft gekregen! I love Kurt ....dus erg jammer dit maar gelukkig komt Kurt binnenkort met de Mayans! Geen Jax....maar toch!
avatar anonymous
-
8 okt 2015
Als fan van Sons of Anarchy had ik iets heftigers van Kurt Sutter verwacht maar ik vind het boeiend genoeg om het te blijven volgen. Het is geen historisch drama ala BBC of History Channel (Vikings). Geschiedkundig klopt het niet helemaal (een zeer Afrikaans uitziende 'moor' in een 13e eeuws Wales dorp, ja ja) en er zitten fantasy elementen in. Accenten kloppen ook voor geen meter. Maar goed, het is gemaakt door een Amerikaan voor een Amerikaans publiek. Met dat in het achterhoofd is het best een aardige serie.

Vergelijkbare series

Dexter
2 stemmen
Homeland
2 stemmen
Friends
1 stem
The Bastard Executioner