The Bastard Executioner

7.3 / 10
52 min
Drama, Historie
Volg deze serie
Bekijk trailer
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Reacties

avatar_claudiaronaldsens
10
28 jan 2016 11:39 -
Super serie....erg jammer dat het te slecht bekeken is en daarom geen 2e seizoen heeft gekregen! I love Kurt ....dus erg jammer dit maar gelukkig komt Kurt binnenkort met de Mayans! Geen Jax....maar toch!
Reageer
avatar_anonymous
-
08 okt 2015 14:05 -
Als fan van Sons of Anarchy had ik iets heftigers van Kurt Sutter verwacht maar ik vind het boeiend genoeg om het te blijven volgen. Het is geen historisch drama ala BBC of History Channel (Vikings). Geschiedkundig klopt het niet helemaal (een zeer Afrikaans uitziende 'moor' in een 13e eeuws Wales dorp, ja ja) en er zitten fantasy elementen in. Accenten kloppen ook voor geen meter. Maar goed, het is gemaakt door een Amerikaan voor een Amerikaans publiek. Met dat in het achterhoofd is het best een aardige serie.
Reageer
avatar_anonymous
-
24 sep 2015 17:19 -
Leuk concept en goed uitgewerkt. Ik zit wel met één punt, waarom moet de excuus zwarte er hier ook bij zitten. Iedereen weet toch dat een zwarte man een rariteit was zelfs in 1920 van deze eeuw, laat staan in de middeleeuwen.
Reageer
avatar_anonymous
-
21 sep 2015 12:13 -
Dat valt me helemaal niet tegen, eerlijk gezegd:ik vind hem wel leuk. Was natuurlijk al in de ban van Moyer als vampier Bill in True Blood. De serie geeft me een beetje een Game of Thrones gevoel, met een snufje Vikings. Bruut, lomp, bloederig, emotioneel en een red wedding moment in aflevering 1. Deze serie zoekt het randje op, en ja, ik hou daar wel van
Reageer
avatar_anonymous
-
15 sep 2015 13:01 -
Ik kijk erg uit naar deze serie. Weet alleen niet wat er van te verwachten.
Ben op zich niet zo'n fan van dit soort series(middeleeuwen), maar wil Sutter wel een kans geven :)
Reageer

Laatste reacties op afleveringen

Hieronder staan de laatste reacties bij de afleveringen. Omdat je niet bent ingelogd weten wij niet tot wat je hebt gezien. In verband met spoilers zijn de reacties hieronder vaag gemaakt.. Klik erop om de reactie te lezen.
Er zijn nog geen reacties geplaatst van de afleveringen die jij hebt gezien.