Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Startdatums series op de Vlaamse TV: Week 30

De zomer mag dan meestal wel komkommertijd zijn als het om nieuwe series gaat, af en toe duiken er toch nog leuke dingen op die op de Vlaamse (en sommigen ook op de Nederlandse) televisie te zien zijn. Zo pakt Eén vanaf vandaag uit met een dagelijkse portie Riviera, Start Q2 met het eerste seizoen van The Bastard Executioner en NPO 3 trakteert ons op het derde seizoen van The Fall. Daarnaast staan er de komende dagen enkele interessante herhalingen op het programma die je televisiezomer een beetje leuker kunnen maken.

25 juli
22.00 – Riviera – Seizoen 1 (Eén)

27 juli
23.05 – Masters of Sex (H) – Seizoen 1 (Vitaya)

28 juli
20.35 – Silent Witness – Seizoen 18 (NPO 1)
22.05 – Parade's End (H) – Seizoen 1 (Eén)
22.30 – Killjoys (H) – Seizoen 1 (Fox)

30 juli
20.35 - The Bastard Executioner – Seizoen 1 (Q2)
22.20 – American Horror Story (H) – Seizoen 4 (Q2)

31 juli
22.45 – The Fall – Seizoen 3 (NPO 2)
22.55 – The Player (H) – Seizoen 1 (Eén)
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Het is inmiddels een bekend beeld, supermarktschappen, straten en pleinen leeg. Mensen werken thuis of werken niet. Maar hoe je tijd te vullen? Wij hebben een top 5 gemaakt met series die je kunt gaan kijken in deze vreemde tijden.
Vandaag, 16:00
De nieuwe Apple TV+ serie, met onder andere Chris Evans en Jaeden Martell, gaat eind april in première. De trailer staat online en er is meer castingnieuws.
Vandaag, 12:00
1
De première van het derde seizoen van Killing Eve vindt twee weken eerder plaatst dan gepland. Oorspronkelijk ging het nieuwe seizoen 26 april in première.
Vandaag, 11:00
2
Het is inmiddels een bekend beeld, supermarktschappen, straten en pleinen leeg. Mensen werken thuis of werken niet. Maar hoe je tijd te vullen? Wij hebben een top 5 gemaakt met series die je kunt gaan kijken in deze vreemde tijden.
Gisteren, 16:00
3
AMC heeft de muzikale dramedyserie National Anthem van Scott Z. Burns besteld. Mark Johnson is uitvoerend producent van de serie.
Gisteren, 11:55
Vrijdag is een mooie dag om te bekijken wat nou de populairste series waren op MijnSerie van afgelopen week. Mochten er namelijk voor jou interessante series tussen staan, kan je er dit weekend gelijk mee beginnen....
Gisteren, 11:03