Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Startdatums series op de Vlaamse TV: Week 30

De zomer mag dan meestal wel komkommertijd zijn als het om nieuwe series gaat, af en toe duiken er toch nog leuke dingen op die op de Vlaamse (en sommigen ook op de Nederlandse) televisie te zien zijn. Zo pakt Eén vanaf vandaag uit met een dagelijkse portie Riviera, Start Q2 met het eerste seizoen van The Bastard Executioner en NPO 3 trakteert ons op het derde seizoen van The Fall. Daarnaast staan er de komende dagen enkele interessante herhalingen op het programma die je televisiezomer een beetje leuker kunnen maken.

25 juli
22.00 – Riviera – Seizoen 1 (Eén)

27 juli
23.05 – Masters of Sex (H) – Seizoen 1 (Vitaya)

28 juli
20.35 – Silent Witness – Seizoen 18 (NPO 1)
22.05 – Parade's End (H) – Seizoen 1 (Eén)
22.30 – Killjoys (H) – Seizoen 1 (Fox)

30 juli
20.35 - The Bastard Executioner – Seizoen 1 (Q2)
22.20 – American Horror Story (H) – Seizoen 4 (Q2)

31 juli
22.45 – The Fall – Seizoen 3 (NPO 2)
22.55 – The Player (H) – Seizoen 1 (Eén)
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het vierde seizoen van Le Bureau des Légendes. We geven twee code’s weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
Vandaag, 14:00
De cast voor de Starz-serie Dangerous Liaisons is bekend gemaakt. Onder andere de Nederlandse Carice van Houten (Game of Thrones) vervult een rol in de serie.
Vandaag, 12:00
Disney+ heeft een aantal premièredatums opgeschoven. Onder andere de première van Monsters at Work en Turner & Hooch.
Vandaag, 11:00
2
Vrijdag is een mooie dag om te bekijken wat nou de populairste series waren op MijnSerie van afgelopen week. Mochten er namelijk voor jou interessante series tussen staan, kan je er dit weekend gelijk mee beginnen....
Gisteren, 11:03
Televisieseries richten zich voornamelijk op het oog, maar wat steeds belangrijker lijkt te worden daarbij is het oor. De muziekkeuze bij series kan van zeer bijzonder tot niet bijzonder worden genoemd.
donderdag, 15:00
2
Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het eerste seizoen van Systrabönd (Sisterhood). We geven twee codes weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
donderdag, 14:00