Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Disney+ onthult eerste blik op The Ballad of Renegade Nell

The Ballad of Renegade Nell komt ergens volgend jaar naar Disney+ en kijkers krijgen nu een eerste blik op het bovennatuurlijke tijdsdrama.

De serie van Sally Wainwright, met Louisa Harland, Joely Richardson, Adrian Lester en Nick Mohammed in de hoofdrollen, volgt Nell Jackson (Harland) terwijl ze erin wordt geluisd voor moord en "de meest beruchte struikrover in het Engeland van de 18e eeuw wordt".

14429 Renegade Nell foto 1

Er zijn acht afleveringen geproduceerd voor de serie, die in het voorjaar van 2024 te zien zal zijn. Disney+ onthulde meer over de serie in onderstaand persbericht:

"Vandaag onthulde Disney+ de eerste beelden voor de langverwachte UK Original Series The Ballad of Renegade Nell. De serie gaat in het voorjaar van 2024 in première op Disney+ wereldwijd. The Ballad of Renegade Nell, een originele avonturenserie van Lookout Point is geschreven en gecreëerd door BAFTA bekroonde schrijfster Sally Wainwright (Happy Valley, Gentleman Jack) en geregisseerd door Ben Taylor (Sex Education, Catastrophe).

Louisa Harland (Derry Girls) speelt de titelrol van Nell, een slimme en moedige jonge vrouw die beschuldigd wordt van moord en onverwacht de beruchtste struikrover in het 18e eeuwse Engeland wordt. Maar wanneer een magische geest genaamd Billy Blind, gespeeld door Nick Mohammed (Ted Lasso), verschijnt, realiseert Nell zich dat haar lot groter is dan ze zich ooit had kunnen voorstellen.

Frank Dillane (The Essex Serpent, Fear The Walking Dead) speelt Nell's wispelturige vriend en soms ook tegenstander Charles Devereux, een charmante man met een gevaarlijk, schurkachtig alter ego. Adrian Lester (Riviera, The Rook) speelt de Earl of Poynton, een meesterlijke politieke intrigant en manipulator die zijn krachten bundelt tegen Nell met Sofia Wilmot, gespeeld door Alice Kremelberg (The Sinner), een jonge weduwe die koste wat het kost macht en onafhankelijkheid wil.

Joely Richardson (Nip/Tuck) speelt de excentrieke krantenmagnaat Lady Eularia Moggerhanger, terwijl Pip Torrens (The Crown, Poldark) verschijnt als Lord Blancheford - de vader van Sofia en haar waardeloze, pestende broer Thomas, die wordt gespeeld door Jake Dunn (Get Even). Ényì Okoronkwo (The Lazarus Project) speelt de rol van Rasselas, een temperamentvolle stalknecht die samen met Nell en haar zussen op de vlucht slaat in zijn eigen zoektocht naar vrijheid. Nieuwkomers Bo Bragason en Florence Keen spelen Nell's twee jongere zusjes Roxy en George en Craig Parkinson (Line of Duty) speelt Nell's goedhartige vader Sam.

The Ballad of Renegade Nell is een actie- en fantasie-avonturenserie met acht afleveringen van elk 45 minuten. De serie wordt geproduceerd door Lookout Point als een originele serie van Disney+ UK. De regie is in handen van Amanda Brotchie (Gentleman Jack) en MJ Delaney (Ted Lasso). Jon Jennings is serieproducent en Stella Merz is producent. Uitvoerend producenten zijn Sally Wainwright, Ben Taylor, Faith Penhale, Will Johnston en Louise Mutter voor Lookout Point en Johanna Devereaux voor Disney+."

Een specifieke premièredatum voor The Ballad of Renegade Nell zal later worden aangekondigd.

Hieronder kun je meer first look-foto's voor The Ballad of Renegade Nell bekijken.

14429 Renegade Nell foto 2

14429 Renegade Nell foto 3

14429 Renegade Nell foto 4

14429 Renegade Nell foto 5

14429 Renegade Nell foto 6

14429 Renegade Nell foto 7

14429 Renegade Nell foto 8

14429 Renegade Nell foto 9
Vorige aflevering
Geen aflevering gevonden, serie moet nog beginnen
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
The Ballad of Renegade Nell