Renegade Nell

7.7 / 10
42 min
Avontuur
Volg deze serie
Bekijk trailer
7.7 / 10
1seizoenen/8afleveringen/2024 - heden
NetwerkDisney+
Datum is onbekend.Eerstvolgende aflevering
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:42 min2024 - heden
Genres:Avontuur
Netwerk:Disney+
Renegade Nell is een Britse avonturenserie van de zender Disney+. De serie ging in première op 29 maart 2024.

Nell Jackson wordt in Renegade Nell beschuldigd van moord en wordt gedwongen te leven van plunderingen en hulpmiddelen met haar twee zussen. Geholpen door een dappere geest genaamd Billy Blind, realiseert ze zich dat het lot haar niet toevallig op een dwaalspoor heeft gebracht, aangezien ze het pad van Queen Anne zal kruisen en een rol zal spelen in de machtsstrijd die wordt gevoerd over de Europese slagvelden.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 8
Seizoen 1

Populaire reacties (1)

avatar Movieman
7
30 maa 2024
Leuke originele serie waar bovennatuurlijke krachten het Renegade Nell niet makkelijk maken na de moord op haar vader door de zoon van de magistraat. Waarna ze tesamen met haar zussen op de vlucht moet slaan na ten onrechte van moord te worden beschuldigd op de magistraat. Hierbij een heleboel avonturen tegemoet achternagezeten door kwade krachten enz.

Vergelijkbare series

Vikings
3 stemmen
The Boys
3 stemmen
Arcane
3 stemmen
Lost
2 stemmen
Renegade Nell