Star Trek: Picard

-
60 min
Sciencefiction
Volg deze serie
Bekijk trailer
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Nieuwsoverzicht

Antwoorden van drie prijsvragen, trailers en datum van onder andere Atypical, Lost in Space (2018) en Marvel’s Runaways. Dit en meer in het weekoverzicht van 30 september tot en met 6 oktober.
ma 7 oktober
Star Trek: Picard is een Amerikaanse sciencefictionserie van de zender CBS All Access. Er is een trailer verschenen.
zo 6 oktober
YouTube, Facebook Watch en CBS All Access hebben een lijst met series die al vernieuwd of gecanceld/beëindigd zijn. Wij hebben ze op een rijtje gezet, samen met series die nog op start of in première zullen gaan.
13 aug 2019
Ben jij fan van de 1976 film The Man Who Fell to Earth? Dan kun je bij CBS All Acces over een tijd de serie gaan kijken.
3 aug 2019
De Emmy Award-nominaties zijn bekend gemaakt, nieuwe series, antwoorden op de prijsvragen, 13 Reasons Why, Arrow, Fargo en Gossip Girl. Al het nieuws dat deze week is uitgekomen, inclusief het nieuws van Comic-Con San Diego, kun je weer hieronder vinden.
22 jul 2019
De serie Star Trek: Picard kreeg volop aandacht tijdens Comic-Con in San Diego op 20 juli.
21 jul 2019
Een nieuw design voor de website, Friends, Mindhunter, American Horror Story, Stranger Things, Another Life (2019) twee prijsvragen en nog veel meer nieuws deze week.
15 jul 2019
CBS heeft een nieuwe afbeelding vrijgegeven van de nieuwe serie Star Trek: Picard.
11 jul 2019
1
Heb je serienieuws gemist afgelopen week? Geen nood! MijnSerie heeft zoveel mogelijk nieuws verzameld en het in het weekoverzicht van 20 tot en met 26 mei voor je op een rijtje gezet.
27 mei 2019
Sinds januari 2019 heeft MijnSerie.nl ook een maandelijkse podcast! Mandy en Peter bespreken een tv serie, praten je bij over het laatste serienieuws en houden je op de hoogte van wat de meest populaire series zijn op MijnSerie.nl.
25 mei 2019
CBS All Access heeft de eerste teaser vrijgegeven voor Star Trek: Picard, met daarin Patrick Stewart als Jean-Luc Picard.
24 mei 2019
1