Star Trek: Picard

8,0 / 10
44 min
Sciencefiction
Volg deze serie
Bekijk trailer
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Reacties

avatar_Movieman
6
10 maa 2023 20:52 - 10 maa 2023 19:58
Samengevat het eerste seizoen schept hoop, het tweede seizoen is een teleurstelling, maar het derde seizoen veruit het beste doet je verlangen naar een volgende dat er spijtig genoeg niet meer zal volgen tenzij..........
Reageer
avatar_BlackBiker
7
03 maa 2023 11:55 -
Sodeju, wat is dit seizoen een klap beter dan seizoen 2, zeg! Het is warempel spannend en ik ben elke week weer benieuwd hoe het verder gaat. Ik vind het nu zelfs jammer dat dit het laatste seizoen is...
Reageer
avatar_BlackBiker
7
17 feb 2023 14:49 -
Ik ben aangenaam verrast door de eerste aflevering van het derde seizoen. Misschien nog wat te vroeg om te juichen, maar het had een goede toon en sfeer, aardige humor en een verhaal waarvan ik benieuwd ben welke kant het op gaat. Hopelijk blijft het zo!
Reageer
avatar_BlackBiker
7
12 sep 2022 17:57 - 12 sep 2022 17:58
Na het, algemeen als waardeloos erkende, seizoen 2 komt er nog een laatste derde seizoen. En als ik de trailer daarvan zie, wordt ik toch weer gematigd enthousiast. See for yourself:
https://www.youtube.com/watch?v=9o-QBUw8Rf0
Reageer
avatar_Javelin
-
29 jun 2022 15:06 -
Nu ben ik niet een gigantische Star Trek fan, maar wat ze van Picard hebben gemaakt in twee seizoenen slaat echt nergens op. Het verhaal in seizoen 2 staat echt weer volledig los van het eerste seizoen en gaat eigenlijk helemaal nergens over. Seizoen 1 had ik veel moeite mee om door te komen, maar seizoen 2 is niet anders.
Reageer
avatar_simonfender
3
27 jun 2022 09:53 -
2 series bekeken en niks van begrepen. Hoopte nog dat er iets van duidelijkheid in kwam, maar helaas niet. Fan van Star Trek, de beelden waren prachtig, maar het verhaal onbegrijpelijk!
Reageer
Bekijk reacties (1)
avatar_BlackBiker
27 jun 2022 16:47
De eerste serie vond ik persoonlijk nog wel te volgen. Een ban op kunstmatig leven (androïden) door de ramp bij Mars en dan een stel Androïden die het recht om te bestaan opeisen. Dat ging nog wel.
Maar in het tweede seizoen verloren ze zichzelf in een heel vaag en onduidelijk tijdreisverhaal met andere rollen voor bekende karakters. Dat is helaas inderdaad een onbegrijpelijk zooitje geworden dat in ging tegen van alles wat bekend is in het ST universum. Dus die snap ik helemaal, Simon.
Reageer
avatar_mebo870
-
28 apr 2022 21:01 - 28 apr 2022 21:02
Men had beter dat 2de seizoen Star Trek Reunion genoemd.
We zien daar oa: Brent Spiner (Data), Jeri Ryan (Seven of Nine), John de Lancie (Q), Whoopi Goldberg (Guinan), Jonathan Frakes (William Riker), Jonathan Del Arco (Hugh)
LeVar Burton (Geordi La Forge) vonden ze waarschijnlijk niet.
Ik ben hevige fan van Star Trek, maar seizoen 2 slaat nergens op.
Van de ene flasback naar de andere, opgevuld met oeverloos gelul.
Van de echte star trek avonturen, na zeven afleveringen bitter weinig gezien.
Reageer
Bekijk reacties (1)
avatar_JazzySOB
12 Mei 2022 01:30
Bijgewerkt op: 12 Mei 2022 01:39
Ik heb nog steeds heimwee naar de beste Star Trek serie ooit: ST:TNG met verre reizen in de ruimte. ST:VOY is een goede tweede gevolgd door ST:DS9. En dan ST:Enterprise was ondanks dat dit zich VOOR het TOS-tijdperk afspeelde toch spannend, vooral dat met de Xindi. De nieuwe TOS-gebaseerde series zoals ST:Discovery en dan nu ST: Strange New Worlds wat helaas ook weer op de oude TOS tijdperk is gebaseerd, vind ik geen moment spannend. Ook te veel woke gedoe. Verder vind ik die TOS-ruimteschepen gewoon niet mooi. Ik hoop nog eens op een echt vervolg van ST:TNG.

Picard vind ik ook niet echt een opvolger van TNG. Ze hadden beter TNG kunnen voortzetten met een nieuwe crew en weer lekker de ruimte in met ruimteschepen op verkenning naar nieuwe werelden, mysteries en aliens. Een tijdsprong naar de huidige eeuw hebben ze al eens gedaan. Verder moet Patrick Stewart gewoon lekker van zijn welverdiende pensioen gaan genieten.
Reageer
avatar_BlackBiker
7
08 apr 2022 13:33 -
Ik weet niet, maar ik heb toch wat moeite met dit tweede seizoen. Het komt op mij allemaal wat geforceerd over. Het verhaal komt bij mij niet echt binnen. En allemaal bekende koppen die dan toch heel iemand anders zijn? Het is wat ver gezocht allemaal. En eigenlijk ook saai.
Jammer dat Q eigenlijk alleen als MacGuffin gebruikt wordt. We zijn al over de helft van het seizoen en het is nog volstrekt onduidelijk wat nou zijn motivatie is om dit te doen.
Nee, dit lijkt niet de goede kant op te gaan. En als dit zo blijft is dit helaas het zoveelste Star Trek probeersel dat Alex Kurtzman en consorten weten te verklooien.
Reageer
Bekijk reacties (1)
avatar_JazzySOB
12 Mei 2022 01:32
Ze hadden gewoon verder moeten gaan met ST:TNG. Waarom die succesvolle serie is gestopt is mij nog steeds een raadsel.
Reageer
avatar_PeterGroot001
-
12 sep 2021 17:50 - 22 sep 2021 04:50
ik heb twee afleveringen gezien en vond vooral de beelden heel mooi. Wat moet ik eigenlijk hiervoor zien om het beter te begrijpen, want soms snapte ik er niet veel van,
bedankt voor de suggesties alvast.
Reageer
Bekijk reacties (3)
avatar_Faceman
13 sep 2021 13:09
Dit is volgens mij een voortzetting van Star Trek: The Next Generation, dus misschien is het aan te raden om deze eerst te kijken.
Reageer
avatar_BlackBiker
13 sep 2021 16:20
Bijgewerkt op: 22 sep 2021 04:50
Jean-Luc Picard was in The Next Generation (TNG) de captain van de Enterprise. In de serie Picard wordt hier flink op terug gegrepen en gerefereerd aan gebeurtenissen en personen uit deze serie. Zoals zijn ontmoetingen met The Borg die diepe littekens bij hem hebben achter gelaten. Als je die afleveringen van TNG bekijkt, ben je al een heel eind met de backstory voor Picard. Ik kwam nog een handige link tegen als je hier verder in bent geïnteresseerd: https://www.syfy.com/syfywire/star-trek-picard-essential-borg-episodes

Verder komen er vele personages uit TNG voorbij in deze serie. Kennis daarvan is niet noodzakelijk maar helpt wel om de onderlinge verhoudingen tussen deze karakters en Picard te begrijpen.
En verderop in de serie wordt 7 of 9 geïntroduceerd in Picard. Dat is weer een karakter uit Voyager. Zij is Borg geweest, iets dat wel belangrijk is om haar personage te begrijpen.

Als je weinig achtergrond hebt in Star Trek, dan zal het evengoed nog een goede en interessante SF serie zijn. Maar met die kennis wordt het verhaal en vooral de verhoudingen tussen verschillende personages beter te begrijpen.
Reageer
avatar_PeterGroot001
13 sep 2021 18:05
hartstikke bedankt, daar kan ik wat mee
Reageer
avatar_Mvandormolen
10
29 jan 2020 14:24 - 22 sep 2021 04:49
Als trouwe Star Trek Fan kon ik het natuurlijk niet laten direct te gaan kijken.
Niet teleurgesteld, het ziet er fantastisch uit . Picard is wel een dagje ouder maar zo te zien gaat ie nog prima mee. Het verhaal lijkt te gaan over " Syntetischen " en Data speelt op de achtergrond een rolletje mee, nooit geweten dat ie zo'n leuke dochter had.
Als de volgende afleveringen in deze lijn meegaan wordt het een geweldige serie.
Overigen heb ik ook Seven of Nine nog niet gezien maar ze krijgt nu al mijn stem.
Reageer
Bekijk reacties (1)
avatar_Mandy1966
29 jan 2020 15:05
Misschien kun je volgende keer je reactie als spoiler zetten. Want het is voor de meeste wellicht niet leuk voordat ze gaan kijken wat er met Data is etc...
Reageer

Laatste reacties op afleveringen

Hieronder staan de laatste reacties bij de afleveringen. Omdat je niet bent ingelogd weten wij niet tot wat je hebt gezien. In verband met spoilers zijn de reacties hieronder vaag gemaakt.. Klik erop om de reactie te lezen.
Avatar SpyDestroyer
01x01
SpyDestroyer
01 maa 13:20
Ik ben pas begonnen met deze serie en na de 1ste aflevering ben ik al verslaafd, wat een geweldige serie ;-)
Star Trek: Picard