Star Trek: Picard

8.1 / 10
44 min
Sciencefiction
Volg deze serie
Bekijk trailer
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Reacties

avatar_Mvandormolen
10
29 jan 2020 14:24 -
Als trouwe Star Trek Fan kon ik het natuurlijk niet laten direct te gaan kijken.
Niet teleurgesteld, het ziet er fantastisch uit . Picard is wel een dagje ouder maar zo te zien gaat ie nog prima mee. Het verhaal lijkt te gaan over " Syntetischen " en Data speelt op de achtergrond een rolletje mee, nooit geweten dat ie zo'n leuke dochter had.
Als de volgende afleveringen in deze lijn meegaan wordt het een geweldige serie.
Overigen heb ik ook Seven of Nine nog niet gezien maar ze krijgt nu al mijn stem.
Reageer
Bekijk reacties (1)
avatar_Mandy1966
29 jan 2020 15:05
Misschien kun je volgende keer je reactie als spoiler zetten. Want het is voor de meeste wellicht niet leuk voordat ze gaan kijken wat er met Data is etc...
Reageer
avatar_doggy101
-
26 jan 2020 15:15 -
promising.....
Reageer
avatar_eagleye
8
24 jan 2020 21:53 - 24 jan 2020 22:00
Ik heb de eerste aflevering vanmiddag bekeken en ik vond het geweldig.Ben weliswaar een grote fan van alles wat met Star Trek van doen heeft en dat zal misschien mijn beeld beïnvloeden maar dat neemt niet weg dat ik aangenaam verrast ben. En het is nog maar de eerste aflevering. Patrick Stewart speelt erg goed vind ik. Een genot om naar te kijken.
Wat ik overigens niet begrijp is dat Jery Ryan tot nu toe al meer dan 50 stemmen heeft gekregen terwijl ze in de eerste aflevering helemaal niet speelt. En er is tot nu toe nog maar een aflevering uitgezonden.
Reageer

Laatste reacties op afleveringen

Hieronder staan de laatste reacties bij de afleveringen. Omdat je niet bent ingelogd weten wij niet tot wat je hebt gezien. In verband met spoilers zijn de reacties hieronder vaag gemaakt.. Klik erop om de reactie te lezen.
01x01
SpyDestroyer
01 mrt 13:20
Ik ben pas begonnen met deze serie en na de 1ste aflevering ben ik al verslaafd, wat een geweldige serie ;-)