Star Trek: Picard

8,0 / 10
44 min
Sciencefiction
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
5
0
Bekijk stemmen

Startdatum voor allerlaatste seizoen van Star Trek: Picard

Naast een datum is er ook een korte sneak peek uitgebracht van Star Trek: Picard door Paramount+.

De fans kunnen een eerste blik werpen op het nieuwe ruimteschip USS Titan. Maar er werd meer aangekondigd op Star Trek Day. Paramount+ heeft ook aangekondigd dat het derde en allerlaatste seizoen op donderdag 16 februari van start zal gaan.

In het laatste seizoen zal Patrick Stewart weer in de huid kruipen van Jean-Luc Picard. Hij speelde deze rol al in Star Trek: The Next Generation en in Star Trek: Picard volgen we de wereldberoemde kapitein, nu admiraal, op wellicht zijn laatste avontuur.

Star Trek: Picard

Naast Stewart spelen ook Jeri Ryan, Michelle Hurd, LeVar Burton, Michael Dorn, Jonathan Frakes, Gates McFadden, Marina Sirtis en Brent Spiner een rol.

Na de start van het derde seizoen op 16 februari 2023, zullen nieuwe afleveringen van het laatste seizoen met tien afleveringen wekelijks op donderdag beschikbaar zijn om te streamen. Seizoenen één en twee worden momenteel in Nederland gestreamd op Prime Video.
Video on youtube
Vorige aflevering
Farewell
Farewell
02x10
Leuk?
5
0
Bekijk stemmen

Reacties (7)

avatar_BlackBiker
14 sep 2022 14:50 -
Na dat vreselijk slechte tweede seizoen, door sommigen ook wel het aller slechtste seizoen uit de hele Star Trek franchise genoemd, had ik het wel gehad met deze serie.
Maar na het zien van deze trailer wordt ik toch weer gematigd enthousiast. Dit wordt zo te zien eindelijk gewoon het vervolg op TNG dat het al lang had moeten zijn.

Het blijft echter wel een Kurzman / Goldman productie, dus ik moet het eerst nog zien of het de trailer waar kan maken. Ik vrees van niet, deze twee heren hebben al laten zien niets van de franchise te snappen. Maar ik geef het toch weer een kans, wat ik eigenlijk niet meer van plan was.
Reageer
avatar_JazzySOB
22 sep 2022 19:36
Bijgewerkt op: 22 sep 2022 22:03
Ik hoop dat ze nou eindelijk eens echt gaan beginnen met een nieuwe TNG serie of een vervolg daarvan. Ik denk dat de meeste Star Trek liefhebbers hier op wachten. De meeste hebben hun buik wel vol van het oudbollige TOS-tijdperk. Nieuwe, moderne geavanceerde ruimteschepen wil ik zien! En ik hoop dat ze ook de sporendrive dumpen. Als ze overal en altijd in een oogwenk ergens kunnen zijn haalt alle spanning weg.

Heb de trailer ook gezien en verwachte een modern schip a'la de Dauntless of de Prometheus, maar deze lijkt meer op een upgraded TOS-schip..
Reageer
avatar_Neptunus1122
16 sep 2022 11:07 -
ik moet het tweede seizoen nog kijken, maar na alle vernietigende kritieken, onder ander van ons aller Mandy in de podcast kan ik er maar niet aan beginnen, eigenlijk is niet gaan kijken ook geen optie......
series kijken is soms een vermoeiende bezigheid. FOMO......
Reageer
avatar_BlackBiker
16 sep 2022 11:12
Echt, Neptunus, doe jezelf een plezier en sla deze over. Het verhaal is warrig en zit vol plotgaten. Bekende acteurs spelen ineens heel iemand anders. Het seizoen klopt gewoon in zijn geheel niet.
Ik snap het dat je als Star Trek fan het toch zou willen zien, maar echt, doe het jezelf niet aan :-).
Reageer
avatar_hansmol
16 sep 2022 14:48 -
Het is inderdaad een zwak verhaal, maar alle spelers (Jeri Ryan!!!) maken veel goed, hoop dat seizoen 3 beter is, maar ik ga hem zeker kijken vanwege bovenstaande reden :)
Reageer
avatar_Spheric
21 sep 2022 08:27 -
Ben midden seizoen 1 afgehaakt. Kon me niet echt boeien.
Reageer
avatar_JazzySOB
22 sep 2022 19:39 -
Veel te langdradig verhaal op Aarde, weinig tot geen ruimtevaart! Hopelijk gaan ze nu eens beginnen met een nieuwe TNG serie. Out there, where no one is gone before!
Reageer
Star Trek: Picard