Leuk?
1
1
Bekijk stemmen

Trailer voor derde seizoen Star Trek: Picard

De trailer voor het derde en laatste seizoen van Star Trek: Picard is gedropt tijdens de Kansas City Chiefs vs. Cincinnati Bengals AFC Championship Game.

Paramount+ start het laatste seizoen op donderdag 16 februari en nieuwe afleveringen van het tiendelige seizoen zullen elke donderdag beschikbaar zijn.

De trailer bevestigde ook de toevoeging van twee nieuwe castleden met Ed Speleers (You) als vaste gast die Beverly Crusher helpt bij haar medische inspanningen op werelden die Starfleet is vergeten, en Todd Stashwick (12 Monkeys), die ook zal verschijnen in een terugkerende rol als kapitein van de U.S.S. Titan.

Star Trek: Picard

In Star Trek: Picard herneemt Patrick Stewart zijn rol van Jean-Luc Picard, die hij zeven seizoenen lang speelde in Star Trek: The Next Generation, en volgt hij dit iconische personage in het volgende hoofdstuk van zijn leven. LeVar Burton, Michael Dorn, Jonathan Frakes, Gates McFadden, Marina Sirtis, Brent Spiner, Jeri Ryan en Michelle Hurd spelen ook een hoofdrol in het laatste seizoen van de serie.

Het derde seizoen van de sci-fi serie volgt een wanhopige boodschap van een lang verloren vriend die Starfleet legende Admiraal Jean-Luc Picard in de meest gedurfde missie van zijn leven trekt, en hem dwingt bondgenoten te werven die generaties oud en nieuw zijn. Dit laatste avontuur zet hem op een ramkoers met de erfenis van zijn verleden en explosieve, nieuwe onthullingen die het lot van de Federatie voor altijd zullen veranderen.

Star Trek: Picard wordt geproduceerd door CBS Studios in samenwerking met Secret Hideout en Roddenberry Entertainment. Voor seizoen drie zijn Alex Kurtzman, Akiva Goldsman, Terry Matalas, Patrick Stewart, Heather Kadin, Aaron Baiers, Rod Roddenberry, Trevor Roth, Doug Aarniokoski en Dylan Massin de uitvoerende producenten. Terry Matalas dient als showrunner voor seizoen drie.
Video on youtube
Vorige aflevering
The Last Generation
The Last Generation
03x10
Leuk?
1
1
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_BlackBiker
09 feb 2023 16:06 -
Leuk dat de Next Generation cast bijna helemaal terugkomt, maar hopelijk gebeurd dat niet om af te leiden van een slecht verhaal zoals het tweede seizoen was. Ik ben zeker niet overtuigd, maar ga het wel kijken als echte trekkie zijnde...
Reageer
Star Trek: Picard