Speechless

7.4 / 10
25 min
Comedy
Volg deze serie
Bekijk trailer
7.4 / 10
3seizoenen/63afleveringen/2016 - 2019 
NetwerkABC
De serie is beëindigd
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:25 min20162019 (Beëindigd)
Genres:Comedy
Netwerk:ABC
Speechless is een Amerikaanse komedieserie van de zender ABC. De serie ging in première op 21 september 2016.

De nieuwe komedie Speechless vertelt het verhaal van Maya DiMeo, een gepassioneerde moeder van Ray, Dylan en JJ (die speciale aandacht nodig heeft) en echtgenoot van Jimmy. Terwijl Maya vecht tegen terechte en onterechte onrecht werkt de familie er aan om een nieuw thuis op te bouwen en gaan ze opzoek naar de juiste persoon die JJ zijn “stem” terug kan laten vinden.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 23
Seizoen 1
Seizoen 2
0 / 18
Seizoen 2
Seizoen 3
0 / 22
Seizoen 3

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie Speechless.

Populaire reacties (1)

avatar CC11
4.5
9 sep 2016
Echt sprakeloos werd ik niet van de pilot.

Minnie Driver is een moeilijke moeder die in haar typisch Engelse accent net een ietsje teveel van jetje geeft om nog enigszins aangenaam over te komen of ook maar één moment grappig te zijn.

Tenzij de humor er volgens de makers uit bestond dat ze zo moeilijk doet dat zelfs de politie haar niet tegen houdt wanneer ze met haar ganse kroost in de wagen veel te snel door de straten van haar verblijfplaats knalt.
Eén ding hebben de makers bij dit, tijdens de pilootaflevering meermaals gebrachte, "grapje" alvast over het hoofd gezien;
Minnie en haar familie zijn pas verhuist, nog op zoek naar een nieuwe school enzovoort dus zou je aannemen dat ze niemand kennen en vice versa ...

Al bij al weer een "komedie" die tijdens haar eerste 22 minuten dat de pilot duurt al meer weet te vervelen dan dat er te lachen valt.
Speechless