Speechless

7.4 / 10
25 min
Komedie
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Speechless krijgt een wereldberoemde gast op bezoek

Niemand minder dan John Cleese zal een gastrol gaan spelen in het komende derde seizoen van de ABC komedieserie Speechless.

Het derde seizoen zal op 5 oktober van start gaan bij ABC en de iconische komedie-acteur John Cleese zal daarin een gastrol gaan spelen. Het opnamen van de twee afleveringen zullen op 30 augustus plaatsvinden in Londen en op 5 en 12 oktober zullen ze worden uitgezonden.

Embed from Getty Images
John Cleese

Cleese zal daarin de vervreemde vader Martin van Maya, gespeeld door Minnie Driver, gaan spelen. Martin wordt omschreven als een opvliegende, wrok koesterende, scherpzinnige en onweerstaanbare charmante man. Cleese is het bekendst om zijn werk met en voor Monty Pyton’s Flying Circus en zijn rol in Fawlty Towers.

Embed from Getty Images
Minnie Driver

Speechless vertelt het verhaal van Maya DiMeo, een gepassioneerde moeder van Ray, Dylan en JJ (die speciale aandacht nodig heeft) en echtgenoot van Jimmy. Terwijl Maya vecht tegen terechte en onterechte onrecht werkt de familie er aan om een nieuw thuis op te bouwen en gaan ze opzoek naar de juiste persoon die JJ zijn “stem” terug kan laten vinden.
Vorige aflevering
U-N-R– UNREALISTIC
U-N-R– UNREALISTIC
03x22
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Het vijfde seizoen van The Good Fight zal vanaf eind juni te bekijken zijn bij Paramount+. Het seizoen bestaat uit tien afleveringen.
Vandaag, 11:00
Apple TV+ onthult de trailer en startdatum van het tweede seizoen van Home Before Dark.
Gisteren, 12:00
1
De MTV Movie & TV Awards werden zondag uitgereikt, met Leslie Jones als gastvrouw en Snoop Dogg als dj van de avond.
Gisteren, 11:00
MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag houden we je op de hoogte van alle* series die in Nederland en België uitkomen de komende week.
Gisteren, 10:00
Ook in de week van 10 tot en met 16 mei hebben we het nieuws voor je verzameld. Lees hieronder welk nieuws je wellicht gemist zou kunnen hebben uit week 19 van 2021.
Gisteren, 09:00
Goed nieuws en slecht nieuws wisselde elkaar af als CBS vernieuwingen aankondigt, series cancelt en bestelt.
zondag, 12:00
3