Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.

ABC cancelt drie komedieseries en een dramaserie

Speechless, Splitting Up Together (US), The Kids Are Alright en The Fix zullen we niet gaan terugzien bij ABC het volgende seizoen.
De familie komedieserie Speechless met onder anderen Minnie Driver, John Ross Bowie, Mason Cook, Micah Fowler, Kyla Kenedy en Cedric Yarbrough krijgt geen vierde seizoen van ABC. Speechless vertelt het verhaal van Maya DiMeo, een gepassioneerde moeder van Ray, Dylan en JJ (die speciale aandacht nodig heeft) en echtgenoot van Jimmy. Terwijl Maya vecht tegen terecht en onterecht onrecht werkt de familie er aan om een nieuw thuis op te bouwen en gaan ze op zoek naar de juiste persoon die JJ zijn 'stem' terug kan laten vinden. Op 12 april 2019 is de nu allerlaatste aflevering uitgezonden van de komedieserie.

Ook de komedieserie Splitting Up Together (US) is gecanceld. Het tweede seizoen van de serie gaat de boeken in als het allerlaatste. We zullen Jenna Fischer, Oliver Hudson, Bobby Lee, Diane Farr, Lindsay Price, Olivia Keville, Van Crosby en Sander Thomas niet meer terug gaan zien in seizoen 2019-2020.

De derde komedieserie die verdwijnt is The Kids Are Alright. Deze komedieserie zal niet bij de Alfabet familie blijven, er komt geen tweede seizoen. Michael Cudlitz, Mary McCormack, Sam Straley, Caleb Foote, Sawyer Barth, Christopher Paul Richards, Jack Gore, Andy Walken en Santino Barnard behoorden tot de castinglijst en ze zullen een andere serie moeten gaan zoeken.
De vierde serie is de juridische dramaserie The Fix. ABC heeft besloten om geen tweede seizoen te bestellen van de serie die oorspronkelijk de boeken in ging als anthologieserie. Het eerste seizoen eindigde met een gesloten eind, maar de bedenkers vertelden dat het nooit de bedoeling is geweest om er een miniserie van te maken. Als de serie vernieuwd zou worden was het de bedoeling dat sommige van de castleden, Robin Tunney, Adewale Akinnuoye-Agbaje, Scott Cohen, Adam Rayner, Merrin Dungey, Breckin Meyer, Marc Blucas, Mouzam Makkar en Alex Saxon, terug zouden keren als dezelfde karakters en ze gingen dan aan het werk voor een nieuwe zaak. Op 20 mei zal de allerlaatste aflevering worden uitgezonden van The Fix.

Robin Tunney bedankte iedereen in haar Tweet over dit bericht: 'Bedankt aan iedereen die The Fix heeft ondersteunt tijdens deze laatste maanden. Iedere serie eindigt een keer en deze baby zal nooit oud worden. Geniet van de laatste twee afleveringen! Ik ben heel dankbaar voor de liefde en enthousiasme die iedereen heeft gegeven.'

Vind jij het jammer dat deze series gecanceld zijn?



Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten