Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Overzicht nieuwe herfstseries seizoen 2014-2015

We hebben het al gehad over de top tien veelbelovende series van het nieuwe seizoen, maar die tien series zijn natuurlijk niet de enige nieuwe series. Voor iedereen die graag eens het complete aanbod wil bekijken hebben we onderstaande lijst opgesteld in volgorde waarop ze in première gaan.

September Houdini
Te zien vanaf: 1 september op History
Hoofdrolspelers: Adrien Brody
Verhaal: De in Hongarije geboren Ehrich Weiss groeit in Amerika onder zijn artiestennaam Harry Houdini uit tot de beroemdste boeienkoning ter wereld. Tijdens zijn carrière ontmoet hij de grootste en belangrijkste personen uit zijn tijd, zoals Sir Arthur Conan Doyle, Grigori Rasputin en verschillende Amerikaanse presidenten. Dit is het verhaal achter de magie van Houdini.

Trailer:
Video on youtube


Z Nation
Te zien vanaf: 12 september op Syfy
Hoofdrolspelers: Harold Perrineau (Lost), Tom Everett Scott (Southland), DJ Qualls (Legit (2013)), Nat Zang, Kellita Smith, Keith Allan, Michael Welch (Joan of Arcadia), Anastasia Baranova. Russell Hodgkinson (Southland), Pisay Pao
Verhaal: Drie jaar nadat een zombievirus de Verenigde Staten verwoest, moet een groep de enige bekende overlevende van New York naar Californië verhuizen waar het laatste functionerende virale lab wacht op zijn bloed. Zijn antilichamen zijn 's werelds laatste hoop op een vaccin. Echter bergt hij een donker geheim dat hen allemaal bedreigt.

Trailer:
Video on youtube


Red Band Society
Te zien vanaf: 17 september op FOX
Hoofdrolspelers: Griffin Gluck (Back in the Game), Nolan Sotillo, Charlie Rowe, Astro, Ciara Bravo (Big Time Rush), Zoe Levin (Arrested Development), Octavia Spencer, Dave Annable (Brothers & Sisters)
Verhaal: Red Band Society is een 'dramedy' over een groep vrienden en de volwassenen die hen begeleiden in het Ocean Park Hospital in Los Angeles. Deze tieners vormen een levens veranderende verwantschap die vertegenwoordigd wordt door hun rode ziekenhuisbandjes. Ze maken tragische en komische gebeurtenissen mee, maar alles doen ze samen.
Recensie: klik hier

Trailer:
Video on youtube


Madam Secretary
Te zien vanaf: 21 september op CBS
Hoofdrolspelers: Téa Leoni, Tim Daley (Private Practice)
Verhaal: Een dramaserie over over het persoonlijke en professionele leven van een vrouwelijke non-conformistische staatssecretaris.

Trailer:
Video on youtube


Gotham
Te zien vanaf: 22 september op FOX
Hoofdrolspelers: Benjamin McKenzie (The O.C.), Erin Richards (Breaking In), Donal Logue (Sons of Anarchy), David Mazouz (Touch), Jada Pinkett Smith, John Doman (The Wire), Camren Bicondova, Robin Lord Taylor (The Walking Dead), Cory Michael Smith, Zabryna Guevara (Burn Notice), Victoria Cartagena, Andrew Stewart Jones (Sex and the City), Sean Pertwee (Elementary)
Verhaal: In deze Batman prequel draait het vooral om de jonge jaren van detective James Gordon. Hij is nieuw bij de politie en moet meteen een grote moordzaak oplossen, namelijk die van de ouders van Bruce Wayne, die we later kennen als Batman. Gordon is één van de grootste vijanden van de criminaliteit. In Gotham zie je hoe hij van detective klimt tot commissaris van de politie en zie je welke omstandigheden personages als Catwoman, The Riddler en The Joker gecreëerd hebben.

Trailer:
Video on youtube


Scorpion
Te zien vanaf: 22 september op CBS
Hoofdrolspelers: Elyes Gabel (Casualty), Robert Patrick (Last Resort), Katharine McPhee (Smash), Jadyn Wong, Ari Stidham, Eddie Kaye Thomas (American Dad!)
Verhaal: Scorpion is geïnspireerd op een waargebeurd verhaal. Het is een drama over het excentrieke genie Walter O'Brien en zijn team aan briljante buitenbeentjes die de laatste lijn van verdediging zijn tegen complexe, hightech bedreigingen van de moderne tijd.

Trailer:
Video on youtube


NCIS: New Orleans
Te zien vanaf: 23 september op CBS
Hoofdrolspelers: Scott Bakula (Star Trek: Enterprise), Lucas Black (American Gothic), CCH Pounder (Warehouse 13), Zoe MClellan (Dirty Sexy Money)
Verhaal: NCIS: New Orleans is de tweede spin-off van NCIS. Het is een drama over het lokale veldkantoor dat strafzaken van invloed op het militaire personeel in The Big Easy onderzoekt. Een stad dat bekent staat voor zijn muziek, entertainment en decadentie.

Trailer:
Video on youtube


Forever (2014)
Te zien vanaf: 22 september op ABC
Hoofdrolspelers: Ioan Gruffud (Ringer), Judd Hirsch (Numb3rs), Alana De La Garza (Do No Harm), Joel David Moore (Bones), Lorraine Toussaint (Orange Is the New Black), Donnie Keshawarz
Verhaal: Arts Henry Morgan, een beroemdheid in New York, heeft een geheim. Hij bestudeert niet alleen de dood om misdrijven op te lossen, maar ook om het mysterie op te lossen dat al 200 jaar onoplosbaar leek: zijn eigen onsterfelijkheid. In zijn lange leven heeft Henry opzienbarende observatietechnieken opgedaan die indruk maken op zijn nieuwe partner, rechercheur Jo Martinez. Elke week zal een nieuwe zaak en hun opbloeiende vriendschap nieuwe facetten tonen van Henry's lange en kleurrijke verleden. Alleen zijn beste vriend, en vertrouweling, Abe kent Henry's geheim.
Recensie: klik hier

Trailer:
Video on youtube


The Mysteries of Laura
Te zien vanaf: 24 september op NBC
Hoofdrolspelers: Debra Messing (Smash), Josh Lucas (The Firm), Laz Alonso (Breakout Kings), Janina Gavankar (True Blood), Max Jenkins
Verhaal: The Mysteries of Laura is gebaseerd op de Spaanse serie waarop ook de Nederlandse serie Rechercheur Ria is gebaseerd. In deze Amerikaanse adaptatie zal Will & Grace ster Debra Messing te zien zijn als een ietwat vreemde moordzaken rechercheur, die haar baan probeert te combineren met het ouderschap en haar ex-man.

Trailer:
Video on youtube


Black-ish
Te zien vanaf: 24 september op ABC
Hoofdrolspelers: Anthony Anderson (Guys With Kids), Tracee Ellis Ross (Girlfriends), Yara Shahidi, Marcus Scribner, Miles Brown, Marsai Martin, Laurence Fishburne (CSI: Crime Scene Investigation)
Verhaal: Andre 'Dre' Johnson heeft een geweldige baan, een beeldschone vrouw, vier kinderen en een prachtig huis in de buitenwijken. Maar is dit Afro-Amerikaanse gezin door al hun succes niet een beetje te goed geïntegreerd? Met behulp van zijn vader probeert Dre weer wat culturele identiteit terug te brengen in zijn familie. Hij wil weer terug naar zijn roots, maar dat alles met een positieve blik op de toekomst.

Trailer:
Video on youtube


How to Get Away with Murder
Te zien vanaf: 25 september op ABC
Hoofdrolspelers: Viola Davis, Billy Brown (Hostages), Alfred Enoch, Jack Falahee (Twisted (2013)), Katie Findlay (The Carrie Diaries), Aja Naomi King (Emily Owens, M.D.), Matt McGorry (Orange Is the New Black), Karla Souza (Verano de amor), Charlie Weber (Buffy the Vampire Slayer), Liza Weil (Gilmore Girls)
Verhaal: De briljante en charismatische professor Annalise Keating en vier van haar studenten raken betrokken bij een misdrijf. Zo moeten ze uiteindelijk wat ze hebben geleerd tijdens haar lessen 'How to get away with murder' in het echte leven toepassen.

Trailer:
Video on youtube


Transparent
Te zien vanaf: 26 september op Amazon
Hoofdrolspelers: Jeffrey Tambor (Arrested Development), Gaby Hoffmann
Verhaal: Transparent gaat over Mort en zijn drie kinderen. Op een dag vertelt hij hen zijn geheim; Mort is al jaren transseksueel.

Trailer:
Video on youtube


Selfie
Te zien vanaf: 30 september op ABC
Hoofdrolspelers: Karen Gillan (Doctor Who), John Cho (Go on, FlashForward), Tim Peper (Carpoolers), Allyn Rachel, Da’Vine Joy Randolph, David Harewood (Homeland)
Verhaal: Nieuwkomer Eliza Dooley heeft 263.000 volgers die elke tweet, bericht of selfie van haar volgen. Op een eenzame dag komt zij echter tot de conclusie dat de vele vriendschapsverzoeken die zij ontvangt niet hetzelfde is als het hebben van echte vrienden. Zij doet een beroep op marketing guru Henry om haar een nieuw imago aan te meten en om haar te leren in contact te komen met 'echte' mensen. Selfie is losjes gebaseerd op My Fair Lady, en de serie exploreert de moderne worstelingen van Eliza en Henry. Henry heeft de moeilijke taak om Eliza meer te laten participeren in de echte wereld en niet online, of zij dat nu leuk vindt of niet.
Recensie: klik hier

Trailer:
Video on youtube


Manhattan Love Story
Te zien vanaf: 30 september op ABC
Hoofdrolspelers: Analeigh Tipton, Jake McDorman (Greek), Nicolas Wright (Accidentally on Purpose), Jade Catta-Preta, Chloe Wepper, Kurt Fuller (Psych)
Verhaal: Heb jij je ooit afgevraagd wat jouw date van je vond? Deze romantische komedie laat de verschillen tussen mannen en vrouwen zien door de ogen van een nieuw stel dat pas begonnen is met daten.

Trailer:
Video on youtube


Happyland
Te zien vanaf: 30 september op MTV
Hoofdrolspelers: Bianca Santos (The Fosters (2013)), Camille Guaty (Las Vegas), Shane Harper (Good Luck Charlie)
Verhaal: Een tienerkomedie die op onderzoek gaat binnen de meest populaire themaparken van het land en de mensen die er werken (geen reality serie).

Trailer:
Video on youtubeOktober Stalker
Te zien vanaf: 1 oktober op CBS
Hoofdrolspelers: Maggie Q (Nikita), Dylan McDermott (Hostages), Victor Rasuk (Devious Maids), Mariana Klaveno (How to Make It in America)
Verhaal: Detective Jack Larsen wordt overgeplaatst van de afdeling moordzaken in New York City naar de eenheid van luitenant Beth Davis. Jacks zelfvertrouwen, sterke persoonlijkheid en twijfelachtige gedrag hebben hem eerder in problemen gebracht, maar zijn eerdere gedrag kan nog wel eens van pas komen voor zijn nieuwe baan. Zijn luitenant is een sterke, gefocuste expert in het veld en is gedreven door haar eigen traumatische ervaring als slachtoffer van een stalker. Met de rest van het team beoordelen Larsen en Davis het dreigingsniveau van elke zaak en reageren ze voordat het stalken en de intimidatie uit de hand loopt, terwijl ze ook nog hun persoonlijke kwellingen op afstand proberen te houden.

Trailer:
Video on youtube


Gracepoint
Te zien vanaf: 2 oktober op FOX
Hoofdrolspelers: David Tennant (Broadchurch), Anna Gunn (Breaking Bad), Josh Hamilton (American Horror Story), Jack Irvine, Michael Peña, Virginia Kull (Boardwalk Empire), Madalyn Horcher, Kendrick Sampson (The Vampire Diaries), Nick Nolte (Luck), Jacki Weaver, Kevin Rankin (Justified), Sarah-Jane Potts, Stephen Louis Grush (Lucky 7), Kevin Zegers (Gossip Girl), Jessica Lucas (Friends with Benefits)
Verhaal: De serie vertelt hoe Emmett Carver, een politie-inspecteur met een verleden, naar het dorpje Gracepoint afreist om er de moord op een 11-jarige jongen te onderzoeken. Detective Ellie Miller is een ambitieuze vrouw die een promotie aan haar neus ziet voorbijgaan wanneer ze verplicht wordt om samen met Carver de moord te onderzoeken.

Trailer:
Video on youtube


Bad Judge
Te zien vanaf: 2 oktober op NBC
Hoofdrolspelers: Kate Walsh (Private Practice), John Ducey, Tone Bell (Whitney)
Verhaal: Deze komedie gaat over een vrouw die graag speelt met de wet en wiens leven continu op het randje is, want ze is ook nog rechter.

Trailer:
Video on youtube


A to Z
Te zien vanaf: 2 oktober op NBC
Hoofdrolspelers: Ben Feldman (Mad Men), Cristin Milioti (How I Met Your Mother), Henry Zebrowski, Lenora Crichlow (Being Human), Parvesh Cheena, Katey Sagal (Sons of Anarchy), Christina Kirk, Hong Chau (Treme)
Verhaal: A to Z vertelt het verhaal van Andrew en Zelda. Twee personen die elkaar per toeval ontmoeten en voor elkaar vallen. A to Z volgt hun relatie vanaf dat moment en wordt ondersteund in een voice-over door Katey Sagal.
Recensie: klik hier

Trailer:
Video on youtube


Mulaney
Te zien vanaf: 5 oktober op FOX
Hoofdrolspelers: John Mulaney, Martin Short (Saturday Night Live), Nasim Pedhrad (Saturday Night Live), Seaton Smith, Zach Pearlman (The Inbetweeners), Elliott Gold (M*A*S*H)
Verhaal: Mulaney is een semi-autobiografische sitcom van de stand-up komiek John Mulaney, best bekend van zijn werk als schrijver voor Saturday Night Live.

Trailer:
Video on youtube


The Flash (2014)
Te zien vanaf: 7 oktober op The CW
Hoofdrolspelers: Grant Gustin (Glee), Candice Patton (The Game), Rick Cosnett (The Vampire Diaries), Danielle Panabaker (Necessary Roughness), Carlos Valdes, Tom Cavanagh ( Ed), Jesse L. Martin (Law & Order)
Verhaal: Een spin-off van de serie Arrow. In Arrow is het personage Barry Allen al geïntroduceerd. Hij was pas elf jaar oud toen zijn moeder door een bizar en angstaanjagend incident gedood werd en zijn vader ten onrechte veroordeeld werd voor moord. Nu is Barry Allen een briljante, gedreven CSI onderzoeker die vastberaden is de waarheid over zijn moeder te ontdekken. The Flash zal cross-overs hebben met Arrow.
Recensie: klik hier

Trailer:
Video on youtube


Kingdom (2014)
Te zien vanaf: 8 oktober op DirecTV
Hoofdrolspelers: Frank Grillo (The Gates), Kiele Sanchez (The Glades), Matt Lauria (Friday Night Lights), Jonathan Tucker (Parenthood), Nick Jonas), Joanna Going (House of Cards)
Verhaal: Kingdom (2014) is een gruizig familie drama afgezet tegen de afvallige subcultuur van Mixed Martial Arts. Alvey Kulinam is een MMA legende, en eigenaar van een CA-gebaseerde fitnessruimte in Venice. Nate is de voor prijzen vechtende zoon van Alvey en de jongere broer van Jay. Dan hebben we ook nog een atlete van wereldklasse die alles had en alles is verloren.

Trailer:
Video on youtube


Cristela
Te zien vanaf: 10 oktober op ABC
Hoofdrolspelers: Cristela Alonzo, Carlos Ponce (Hollywood Heights), Terri Hoyos, Andrew Leeds, Sam McMurray
Verhaal: Cristela is een Mexicaans-Amerikaanse met een ambitieus plan om een groots advocaat te worden. Haar familie denkt daar iets anders over. Ze neemt in haar zesde en laatste jaar rechtenstudie een onbetaalde baan aan bij een prestigieus advocatenkantoor. Ze zit vast aan de oude Mexicaanse tradities thuis en probeert te overleven in een moderne wereld waar ze haar nieuwe carrière probeert te omarmen.

Trailer:
Video on youtube


The Affair
Te zien vanaf: 12 oktober op Showtime
Hoofdrolspelers: Ruth Wilson (Luther), Dominic West (The Wire)
Verhaal: Noah is een onderwijzer uit New York City en een schrijver die gelukkig getrouwd is, maar heeft een hekel aan zijn financiële afhankelijkheid van rijke schoonvader. Alison is een jonge serveerster die haar leven en huwelijk op de rit probeert te krijgen in de nasleep van een tragedie. Het provocerende drama ontvouwt zich wanneer Alison en Noah elkaar ontmoeten in Montauk, op het eind van Long Island.

Trailer:
Video on youtube


Jane the Virgin
Te zien vanaf: 13 oktober op The CW
Hoofdrolspelers: Gina Rodriguez (The Bold and the Beautiful), Justin Baldoni (The Bold and the Beautiful), Brett Dier (Ravenswood), Andrea Navedo (Law & Order: Special Victims Unit), Yael Grobglas (Reign (2013)), Ivonne Coll (Switched at Birth), Jaime Camil (Devious Maids)
Verhaal: Door een reeks van verrassende en onverwachte gebeurtenissen, wordt een jonge, religieuze Latina per ongeluk kunstmatig geïnsemineerd. De serie is een adaptatie van een Venezolaanse telenovela.

Trailer:
Video on youtube


Marry Me
Te zien vanaf: 14 oktober op NBC
Hoofdrolspelers: Ken Marino (Childrens Hospital), Casey Wilon (Happy Endings), Sarah Wright Olsen (7th Heaven), John Gemberling (Broad City), Tymberlee Hill (Grey's Anatomy), Tim Meadows (Saturday Night Live)
Verhaal: Zes jaar geleden leerden Annie en Jake elkaar kennen dankzij hun liefde voor nacho's en sindsdien zijn ze onafscheidelijk. Nu, na de terugkomst van een romantische twee weken durende vakantie op een eiland is Jake er klaar voor om dé vraag te stellen. Echter voordat hij het kan vragen gaat Annie los en vertelt ze hem over zijn onvermogen tot binding. Ze had verwacht dat hij dé vraag zou stellen in het paradijs en nu is zijn perfecte huwelijksaanzoek verpest. Ze willen de komende 60 jaar niet praten over een vreselijk aanzoek dus besluiten ze te wachten tot het juiste moment. Maar als er iets is dat het verleden ons kan vertellen is dat wanneer we iets goed willen doen het juist allemaal fout gaat. Het enige dat we weten is dat deze twee voorbestemd zijn of ze het nou voor elkaar krijgen of niet.

Trailer:
Video on youtube


Constantine
Te zien vanaf: 24 oktober op NBC
Hoofdrolspelers: Matt Ryan (Criminal Minds: Suspect Behavior), Harold Perrineau (Lost), Charles Halford, Angélica Celaya
Verhaal: Constantine is gebaseerd op de Hellblazer strips van DC Comics en de serie gaat over een 'meester van het occulte' genaamd John Constantine. In deze nieuwe dramaserie worstelt Constantine met zijn geloof en wordt hij achtervolgd door zonden uit zijn verleden. Dat alles verandert wanneer hij plots wordt aangewezen om de mensheid te beschermen tegen het kwaad.

Trailer:
Video on youtube


The McCarthys
Te zien vanaf: 30 oktober op CBS
Hoofdrolspelers: Laurie Metcalf (Roseanne), Tyler Ritter, Joey McIntyre (Boston Public), Jack McGee (Common Law), Kelen Coleman, Jimmy Dunn
Verhaal: The McCarthys is een komedie over een luidruchtige, sportgekke Boston familie.

Trailer:
Video on youtubeNovember State of Affairs
Te zien vanaf: 17 november op NBC
Hoofdrolspelers: Katherine Heigl (Grey's Anatomy), Alfre Woodard (Desperate Housewives), Adam Kaufman, Sheila Vand, Cliff Chamberlain (Without a Trace), Tommy Savas, David Harbour (Rake)
Verhaal: State of Affairs gaat over een CIA-agente die de president informeert over grote risico-gebeurtenissen over de hele wereld.

Trailer:
Video on youtube


Ascension
Te zien vanaf: 24 november op Syfy
Hoofdrolspelers: Tricia Helfer (Battlestar Galactica), Brian Van Holt (Cougar Town), Andrea Roth (Rescue Me), Brandon P. Bell, Tiffany Lonsdale, PJ Boudousque (Pretty Little Liars)
Verhaal: In 1963 stuurt de overheid van de Verenigde Staten honderden mannen, vrouwen en kinderen de ruimte in voor een honderd jaar durende missie om een nieuwe wereld te populieren. De passagiers beginnen wantrouwig te worden als er halverwege de reis een vrouw op mysterieuze wijze vermoord wordt. De tijd dringt, want binnenkort zijn ze te ver verwijderd om nog veilig terug te keren naar aarde.

Trailer:
Video on youtube


Voordat het midseason begint zal wederom een overzicht als bovenstaande opgesteld worden, maar als je nu al nieuwsgierig bent dan kun je hieronder bekijken welke series je kunt verwachten. Als je naar de serie gaat op deze website kun je in de menubalk rechts de knop 'Hou me op de hoogte' vinden om zo up-to-date te blijven van elke serie die jou interessant lijkt.

Midseasons series: Agent Carter (ABC), Allegiance (NBC), American Crime (ABC), The Astronaut Wives Club (ABC), Aquarius (NBC), Backstrom (FOX), Battle Creek (CBS), Bordertown (2014) (FOX), CSI: Cyber (CBS), Empire (FOX), Fresh off the Boat (ABC), Galavant (ABC), iZombie (The CW), The Last Man on Earth (FOX), The Messengers (The CW), Mission Control (NBC), Mr. Robinson (NBC), The Odd Couple (2014) (CBS), Odyssey (NBC), One Big Happy (NBC), Secrets & Lies (US) (ABC), Unbreakable Kimmy Schmidt (NBC), Wayward Pines (FOX), Weird Loners (FOX), The Whispers (ABC).
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (9)

avatar_JessicaD
29 aug 2014 19:48 -
Ga ik zeker weten kijken: Red Band Society, Gotham, Forever, The Flash, Jane the Virgin, How to Get Away with Murder

Ga ik misschien kijken: Scorpion, Manhattan Love Story, Happyland, Mulaney, Marry Me, State of Affairs

Alleen als ik tijd overhoud: Madam Secretary, Cristela, A to Z, The Mysteries of Laura, The McCarthys
Reageer
avatar_Mandy1966
29 aug 2014 19:52 -
Houdini, Forever, Stalker en Constantine zijn de series die ik zeker ga kijken.
Reageer
avatar_JanWillemK
29 aug 2014 22:44 -
Ga ik zeker weten kijken: Gotham, The Flash, Stalker, Z Nation.

Ga ik misschien kijken: State of Affairs & Ascension, maar dan alleen voor Tricia Helfer :P.
Reageer
avatar_JanWillemK
29 aug 2014 22:46 -
Ga ik zeker weten kijken: Gotham, The Flash, Stalker, Z Nation.

Ga ik misschien kijken: State of Affairs, Contanstine & Ascension, maar dan alleen voor Tricia Helfer :P
Reageer
avatar_Rayuka
30 aug 2014 01:58 -
Fix aub deze app eens voor Android!
Werkt met de dag slechter.
Reageer
avatar_Rayuka
30 aug 2014 02:00 -
Fix aub deze app eens voor Android!
Werkt met de dag slechter.
Schijtziek word je er van.
Reageer
avatar_Leonietje
30 aug 2014 08:49 -
Ik ga voor State of affairs, how to get away with Murder, ncis new Orléans, flash en gotham
Reageer
avatar_anonymous
16 dec 2014 19:42 -
librarians vergeten toe te voegen

serie na aanleiding van de film: THE LIBRARIAN 1/2/
Reageer
avatar_JessicaD
16 dec 2014 20:21
Dat was nog niet bekend ten tijde dat dit artikel online ging ;-).
Reageer