Bar Gezellig

4.3 / 10
25 min
Komedie
Volg deze serie
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

'Bar Gezellig' gaat sluiten

De SBS6 comedy sluit haar deuren. Na één seizoen is het gedaan voor de bar, waarin onder andere Anne-Mieke Ruyten, Bastiaan Ragas en Sytske van der Stur werkte. De serie begon aardig met 600.000 kijkers, maar al gauw werd dit de helft.

Ook voor Rechercheur Ria ziet het er somber uit voor een tweede seizoen. Dokter Tinus, Danni Lowinski en Celblok H daarentegen doen het wel goed en worden wel voortgezet. Waarvan Dokter Tinus momenteel bezig is aan een derde seizoen en 3 november het tweede seizoen van Celblok H begint. Verder meldt Remco van Westerloo het volgende: “We zijn druk bezig met twee nieuwe series. Daar kan ik nu nog niets over zeggen. Maar eentje daarvan zullen we al voor het einde van het jaar uitzenden”.
Vorige aflevering
Nog onbekend
01x06
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (4)

avatar_patrick_1987
03 okt 2014 16:01 -
Goed besluit, slechtste serie die ik ooit hebt gezien.
Reageer
avatar_antimidant
05 okt 2014 17:27 -
Correct. Wie deze serie verzon was niet goed bij zijn hoofd. Ik zal er geen enkele traan om laten. Wat is die serie een aanfluiting..
Reageer
avatar_Icarus
07 okt 2014 22:56
Serie is afgeleid van een Britse of Amerikaanse serie. Maar inderdaad het deed pijn aan je ogen en oren!
Reageer
avatar_ChapterZ
27 dec 2014 23:33 -
Was echt niks
Reageer

Laatste nieuws

In samenwerking met The Nielsen Company brengt MijnSerie elke week de kijkcijfers van Amerika uit. In dit nieuwsbericht zullen de best bekeken series staan. Voor meer kijkcijfers van je favoriete serie kan je kijken...
Vandaag, 15:01
BBC America heeft bekend gemaakt dat de fantasieserie The Watch, met onder andere Richard Dormer (Fortitude), begin volgend jaar in première gaat.
Vandaag, 12:00
Het derde seizoen van Marvel's Runaways verschijnt eind augustus bij Disney+, het is ook het laatste seizoen van de Amerikaanse superheldenserie.
Vandaag, 10:00
Netflix heeft een trailer uitgebracht voor Away. Hilary Swank (Trust (2018)) vervult de hoofdrol in de nieuwe serie, die begin september in première gaat.
Vandaag, 09:00
Naast Diego Luna, die terugkeert in zijn rol, zal Adria Arjona (Emerald City) een van de hoofdrollen vervullen. Onder andere Denise Gough speelt ook een rol in de serie.
Gisteren, 12:00
FX heeft de nieuwe premièredatum voor het vierde seizoen van de Amerikaanse anthologieserie Fargo bekend gemaakt, het seizoen verschijnt eind september.
Gisteren, 10:00