Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Rechercheur Ria gecanceld

SBS6 heeft, zoals al werd verwacht, Rechercheur Ria niet vernieuwd voor een tweede seizoen. De komische politieserie begon, voor Nederlandse begrippen, erg sterk met 800.000 kijkers. Maar de kijkers bleven na de eerste aflevering weg. Rechercheur Ria’s seizoensfinale, die dus tevens de seriefinale was, is geëindigd met slechts 401.000 kijkers. En 400.000 kijkers is niet genoeg om een relatief dure dramaproductie in de lucht te houden.

Volgens SBS6 is Rechercheur Ria, die gespeeld werd door Ellen Pieters, verkeerd op de markt gezet. “De promo’s gaven een verschillend beeld waardoor kijkers niet meer wisten wat ze konden verwachten, een komedie of een detective? En later bleek ook dat de mensen er gewoon niet graag naar keken,” aldus hoofdmarketing en communicatie Lisette Heemskerk.

Leuk weetje; Rechercheur Ria is de eerste serie, sinds het najaar van 2012, waar geen tweede seizoen van wordt besteld. De allerlaatste aflevering is uitgezonden op 11 juni. Eerder uitgezonden afleveringen van Rechercheur Ria zijn terug te kijken op http://tvblik.nl/rechercheur-ria

Wat denken jullie? Is het terecht dat Rechercheur Ria gecanceld is of had er nog een tweede seizoen mogen komen?
Vorige aflevering
Nog onbekend
Nog onbekend
01x08
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (2)

avatar_anonymous
29 aug 2014 22:48 -
ja! 2e seizoen! keileuke serie!
Reageer
avatar_anonymous
18 sep 2014 22:23 -
Deze had moeten blijven , er zijn genoeg mindere programma,s
Reageer